Zsaru megállítja az egyedülálló anyát és meglátja a fiát a hátsó ülésen, megkéri, hogy kövesse őt a közeli boltba


0
Hirdetés

Egy rendőr egy egyedülálló anyával szemben olyan kedvességet tanúsított amivel gyermeke biztonságát biztosította. A jószívű cselekedetének köszönhetően hős lett az emberek szemében.

Niya Sumter, egy Mississippiből származó egyedülálló anya küzdött a megélhetésért és a saját és fia eltartásáért. Azonban a kisfiú számára úgy vélte nélkülözhető, hogy vegyen egy autósülést.

Az egyedülálló édesanya megosztotta az interneten, hogy egy autópályán vezetett a hátsó ülésen bekötött fiával, amikor Bradley Sanders rendőr megállította.

VÁRATLAN FORDULAT

Amikor a rendőr 2020-ban az édesanyát háromszor is megbüntette, akkor vette észre, hogy a kisfiúnak nincs méretben megfelelő autósülése.

Hirdetés

Mivel a kisfiú szabadon mozoghatott, annak ellenére, hogy be volt kötve, a rendőr úgy vélte nem megfelelő az autósülés. A rendőr elsétált a járőrkocsijához, ahol a feleségével beszélt. Közösen arra jutottak, hogy megveszik a kisfiúnak a megfelelő autósülést.

A rendőr arra kérte az édesanyát, hogy menjen vele a közeli boltba. Amikor a nő meglátta, hogy a rendőr mire készül, nagyon meghatódott a jószívű gesztustól.

ONLINE REAKCIÓ

Az édesanya egy poszton keresztül fejezte ki háláját a rendőrnek. A fotón, amelyet megosztott a rendőr és a kisfia látszódik, amint a pénztárnál várakoznak. Bradley egy interjúban elmesélte a reakcióját:

“Nagyon hálás volt, és mondta, hogy köszönöm. Megértette, hogy a közúti ellenőrzés jogszerű volt. Megpróbálta a legjobbat tenni, amit csak tudott a kisfiával a hátsó ülésen”.

Hirdetés

Az emberekből csupa pozitív hatást váltott ki a történet, amelyet Sumter osztott meg, és több ezerszer osztották meg. Az interneten az egyik személy azt írta: “Isten áldja a rendőrt! Isten már meg is áldotta! Rájöttem, hogy igaza van, amikor megláttam ezt a videót! A gyönyörű embernek gyönyörű szíve van!”

A Mississippi biztonsági minisztériuma megdicsérte Bradley rendőrtisztet, amiért a kötelességén túlmutatóan cselekedett a gyermek biztonsága érdekében.

Annak ellenére az interneten hősként ünneplik, ő úgy véli nem tett semmilyen nagy dolgot, csupán azt ami a munkája része, hogy segítsen az embereken.

Mindenkit arra buzdított, hogy a körülöttünk lévő embereknek segítsünk, amivel akár változásokat is hozhatunk a világba.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin