Újra együtt a két nővér, akiket különböző örökbefogadó családok választottak el egymástól


1
Hirdetés

Mikor Blake-ék 2019-ben megnyitották szívüket és otthonukat egy fiatal lány előtt, azt hitték, hogy a családjuk teljessé vált. De csak két és fél évvel később bukkantak rá a családi kirakós hiányzó darabjára.

Az örökbefogadási történetek nem mindig végződnek boldogan. Gyakran előfordul, hogy a családok egy-egy testvért fogadnak örökbe, elválasztva őket többiektől.

Sajnálatos módon sok testvéri kapcsolat szakad szét a széthullott otthonok és a különböző örökbefogadási preferenciák miatt. Majdnem valami hasonló történt meg a testvérpárral is, mikor különböző családok fogadták örökbe őket, de aztán a dolgok a lehető legjobbra fordultak.

 

Hirdetés

SZERETETTEL TELI SZÍVEK

Tim és Steve Blake érezték, hogy valami hiányzik az életükből és az otthonukból. Mikor a felismerés eljött, az örökbefogadás mellett döntöttek. Nem sokkal később, 2019-ben befogadták Vickyt a nevelőszülői rendszerből.

A két családapa azt hitte, hogy családjuk tökéletes egészet alkot, mígnem egy nap váratlan hívást kaptak. Vicky kishúga, Miranda újra nevelőszülőkhöz került, és szüksége volt egy szerető otthonra, amit a sajátjának mondhat.

Blake-ék gondolkodás nélkül beleegyeztek, hogy megnyitják otthonukat a 17 éves Miranda előtt. Nem tudták elviselni a gondolatot, hogy a lányt más otthonban helyezzék el.

Hirdetés

EGY ÉRZELMES TALÁLKOZÁS

Blake-ék szerették volna örökbe fogadni Mirandát örökbe fogadni, már csak azért is, hogy a két testvér újra együtt legyen. Október 26-án Miranda a Blake családhoz került.

Végül 2021 augusztusában hivatalossá vált Miranda örökbefogadása. Az örökbefogadásának napja egyben az a nap is volt, amikor újra együtt lehetett húgával, Vickyvel.

TESTVÉRI SZERETET

Miranda elmesélte, hogy gyakran beszélt Vickyről a régi szüleinek, és alig várta, hogy több időt tölthessenek együtt. Az érzelmes újraegyesítéssel kapcsolatban Vicky elmondta:

“Azon a napon hazajöttem és ő itt volt, megöleltem. Jó negyedórán keresztül ölelkezhettünk”.

Blake-ék most már egy négytagú boldog családot alkotnak. Az apukák felkészültek az életükben bekövetkező örvendetes változásra, és nem bánták meg, hogy összehozták a két testvért.

CSODÁS APÁK

Miranda testvére megkönnyebbült, hogy újra a húgával lesz, és nem kell amiatt aggódnia jól van-e. Hozzátette:

“Úgy érzem, hogy jobban szeretnek, mint valaha”.

A két apa mélyen meghatódott, mikor látták, hogy lányaik örömkönnyeket hullatnak és meleg, testvéri öleléseket osztanak meg egymással.

Tim rávilágított azokra a tinédzserekre is, akik szenvednek, és ugyanúgy megérdemlik a szeretetet és a gondoskodást, mint a kisgyerekek.

 

Boldogok vagyunk, hogy Vicky és Miranda végre együtt vannak, és két szerető apukájuk és egy boldog és támogató családjuk van. Ha tetszett ez a happy enddel végződő örökbefogadási történet, oszd meg szeretteiddel.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

1
admin