Terhes anya feldúlt, miután megtudta születendő gyermeke nemét


0
Hirdetés

Az anyaság számos kihívással jár, és a szülői létbe való belevágás gyakran mindenféle érzelmeket hagy a szülőkben. Egy anyát kritizáltak, mert nem mutatott semmilyen érzelmet, amikor megtudta a születendő gyermeke nemét.

A terhességi időszak egyben izgalmas és idegőrlő. Miután megtudta a pár, hogy gyermeke fog születni elkezdtek gondolkozni, hogy milyen nemű is lesz. Az elején csak találgattak, hogy vajon kisfiú vagy kislány lesz.

Sokan nem tudják elmondani, hogy valóban mit is éreznek akkor, amikor meglátják a születendő kisbabájuk nemét. Amikor az édesanya elmondta őszintén mit gondol, az interneten többféle visszajelzést kapott.

A NEMEK FELFEDÉSE PARTI

Nicole Shamlin több információt is közzétett TikTok-on, de sosem zárkózott el, hogy kimondja az igazságot. A pár egy partit szervezett, ahol kiderül a születendő gyermekük neme, ekkor az anyuka már 20 hetes terhes volt. Széles mosollyal nézte párját, ahogy konfettit lőtt a levegőbe.

Hirdetés

Kék volt, ami azt jelentette, hogy kisfiuk fog születni. Az anyuka és apuka felemelt kezekkel ünnepelték a hírt, azonban valami más történt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Shamlin (@nicole.shamlin) által megosztott bejegyzés

GYÁSZ ÉS PUSZTULÁS

Az anyának már volt egy fia, és nehezen dolgozta fel, hogy ismét fia fog születni. TikTok profilján bevallotta, hogy a teljesen ledöbbent, amikor megtudta a második gyermekének a nemét.

A képernyőképpel Shamlin ezt írta: “Én aznap este azon bánkódtam, hogy mégsem kapom meg a kislányomat”.

Az anyuka megkérdezte: “Hogyan tudnék szeretni egy másik fiút? Hogyan szerethetek két fiút?”

Hirdetés

BRUTÁLISAN ŐSZINTE VOLT

Shamlin a TikTok-on megosztott kliphez azt írta: “A nemi csalódás valódi.” Azt is hozzátette, hogy a szomorúság érzése csak átmeneti volt, és némi gondolkodás után teljesen másképp érzi magát.

Elmondta, hogy nagyon izgatott, de soha nem szeretett hazudni. A videofelvétel vírusként terjedt az interneten, és sok személy hálás volt Shamlin őszinteségéért. Egy felhasználó a következőt írta: “Imádom, ahogy megmutatod a valódi igazságot a dolgok mögött, amin sokan keresztülmennek”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Shamlin (@nicole.shamlin) által megosztott bejegyzés

A NETEZŐKNEK SOK MONDANIVALÓJUK VOLT

Az emberek megtapsolták Shamlin-t, amiért “normalizálta” azt, amivel sok nőnek kellett szembenéznie. Az interneten volt olyan anyuka is aki elmondta, hogy ő is átélt hasonlót. A kommentelő következőt írta: “Nem, nem, nem! Sírtam az ultrahangon, amikor megtudtam, hogy fiú. Most szörnyen érzem magam, mert persze csodálatos, de a hormonok megőrjítenek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Shamlin (@nicole.shamlin) által megosztott bejegyzés

ELLENÉRZÉSEKKEL SZEMBESÜLT

Shamlin-t rengeteg kritika érte az interneten. Az embereket megdöbbentette, és elmondták, hogy miért nem éreztek együtt az anyukával. Az egyik felhasználó következőképpen nyilatkozott:

“Ez szomorú. Évekig IVF-en mentem keresztül. Csak hálás voltam, hogy van egy élő gyermekem. Az egészség az, amivel törődni kellene, nem a neme.”

Egy másik személy azt írta: “Biztos vagyok benne, hogy rengeteg anyuka van, aki elvenné a kezedből azt a fiút!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Shamlin (@nicole.shamlin) által megosztott bejegyzés

ÉRTÉKES ÉRZELMEK

Az anyuka félt attól, hogy hasonló érzéseket él át, mint Shamlin. Az interneten az egyik személy következőképpen nyilatkozott: “Annyira félek és aggódom emiatt!!! Mindenki azt hiszi, hogy szörnyű, ha azt mondod, hogy az egyik nemet jobban szeretnéd, mint a másikat!”

Az emberek az anyukának azt mondták, hogy kétségtelenül szeretni fogja a második fiát. Reményt nyújtottak neki a jövőjével kapcsolatban. Az interneten egy másik személy azt írta: “Minden okkal történik. Hamarosan megkapod őt, és lesz 2 erős testvére, akik támogatják őt.”

 

@nicoleshamlin #greenscreenvideo Gender disappointment is real. I only felt that way for a day. Now we are beyond excited and thankful.💙💙💙VIDEO IDEA FROM @patricialeeann09 #genderdissapointment #boymom #genderreveal ♬ that way slowed – vibe sounds

Több ember is úgy döntött, inkább a család és a barátok nélkül szeretné megtudni a születendő gyermeke nemét, így nem kell előttük színlelni. Több bejegyzésből is kiderült, hogy sok anyuka tudott azonosulni Shamlin-nal.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin