Senki sem tudta, mire képes a kis tornász: aztán megfordul, és mindenkit megdöbbent a lehetetlennel


0
Hirdetés

Íme egy név, amit érdemes lesz megjegyezni: Uliana Travkina. Annak ellenére, hogy a kishölgy csak 11 éves, döbbenetesen tehetséges tornászról van szó! Lehet, hogy még nem hallottál róla, de valószínűleg Uliana néhány éven belül az olimpiai színpadon is szerepelni fog.

Nehéz felülmúlni

A hajlékonysága, rugalmassága leköti a közönség figyelmét, és nehéz elhinni, hogy lehetséges az, hogy egy emberi test ennyire hajlékony legyen! Mostanra a torna rutinja és tehetsége vírusos témává vált – és meg fogod érteni, hogy miért. Szinte sajnáljuk a versenytársait, akik megpróbálják majd felülmúlni ezt a teljesítményt.

Tehetséggel született

Az izmaid megijednek, mikor lehajolsz, hogy az ujjaidat a lábujjaidhoz érintsd? Ne aggódj, a legtöbbünknél így megy ez. Ráadásul, miután megnézted ezt a videót, ígérjük, hogy nevetni fogsz a hajlékonysági edzéssel és nyújtással kapcsolatos próbálkozásaidon.

Nekünk, merev “öregeknek” már túl késő egy olimpiai fellépésre pályázni, így csak abban kell reménykednünk, hogy gyermekeink vagy unokáink megfelelő fizikummal és mozgékonysággal rendelkeznek majd. Nem tudjuk, hogy Uliana mikor kezdte karrierjét, de nyilvánvaló, hogy tehetséggel és nagyon rugalmas ízületekkel született.

 

Hirdetés

 

via: newsner.com

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin