Örökbe fogadott fiú sírva fakad, miután a családja életének első meglepetés születésnapját tartja


0
Hirdetés

Egy örökbefogadott fiú életében először kap olyan szívmelengető gesztust, ami miatt sírva fakadt. A történetből megtudod mit érzett Abraham, amikor meglátta a tortáját.

Sajnos az újszülöttek nem tudják befolyásolni, milyen családba szülessenek. Ilyenkor a szülők vannak fölényben, mert ők olyanná alakítsák az életüket. A gyermekeiket is formálni akarják, pedig ők saját személyiségükkel érkeznek a világra.

A szülők az elsők akik kapcsolatba kerülnek a gyerekeikkel, és befolyásolják az életüket. Sajnos nem minden szülőnek van erre lehetősége, bármennyire is szeretne.

A világon vannak olyan szülők akik gyermekeiknek nem tudják megadni az alapokat, hogy életüket megalapozzák, és vannak olyan szülők is akik nem tudnak gyermekeiknek érzelmi támogatást nyújtani.

Hirdetés

Azonban az örökbefogadás minden gyermeknek lehetőséget szeretne adni, hogy megtapasztalja milyen egy gondoskodó, szerető családban felnőni.

Az örökbefogadó szülők bebizonyították, hogy tudnak annyira őszinte szeretetet adni gyermekeik számára, mint a biológiai szülők.

A Walker család úgy döntött szeretne normális családi életet biztosítani két Sierra Leoné-ból származó örökbefogadott gyermeküknek.

HOGYAN ISMERKEDETT MEG JOE WALKER A FIÚKKAL?

Joe Walker és felesége boldog családi életüket élték Amerikában, mikor úgy döntöttek szeretnék bővíteni a családjukat.

Hirdetés

Sierra Leoné-ba látogatott az édesapa barátjával, aki az országban árvaházat alapított. Ekkor az árvaház 10 éves évfordulóját ünnepelte. Az apuka a következőt nyilatkozta:

“El akartam menni játszani a gyerekekkel. Látni akartam, miről szól.”

Joe sok időt fordított az árvaházra, és a helyi gyerekekkel is jó kapcsolatra tett szert, focizott, könyveket olvasott velük. Végül megismerkedett James-el, egy tinédzser fiúval, és közel kerültek egymáshoz.

JOE ÖSSZEKÖTÖTTE A CSALÁDJÁT JAMES-EL

Miután a férfi hazautazott, tovább tartotta a kapcsolatot a fiúval. A család finanszírozta, hogy gond nélkül tudjanak a fiúval Skype-on beszélgetni.

Később sajnos James-t kirúgták az árvaházból, de ez sem zavarta meg a családdal való kapcsolatát. Joe ekkor már vett neki egy telefont.

Miután James visszatért a falujába, a Walker családnak bemutatta öccsét Abraham-ot. A fiúk és a család beszélgetése hamar rutinná vált.

Joe a szíve mélyén tudta, hogy a gyerekeknek egy gondoskodó családba kell kerülniük, szerinte:

“Tudtuk, hogy ha nem kerülnek vissza az árvaházba, akkor visszakerülnek az utcára, ezért összeállítottunk egy csapatot.”

A családfőnek sikerült visszavinnie a fiúkat az árvaházba, és mély kötelék alakult ki közöttük.

JOE EGY ÉLETET MEGVÁLTOZTATÓ DÖNTÉST FONTOLGAT SAJÁT MAGA ÉS A FIÚK SZÁMÁRA

Miután az édesapa hazatért megbeszélte feleségével, hogy többet kellene segíteniük. Mielőtt befejezték volna a beszélgetést, elmesélték a gyerekeiknek, hogy örökbe szeretnék fogadni a két testvért. A gyerekek rögtön igent mondtak, és kihangsúlyozták, hogy nagyszerű döntés.

A Walker családnak ez egy hatalmas lépés volt, azonban azt tanácsolták gyermekeiknek mielőtt beleegyeznek gondolják át még egyszer. Joe a következőképpen nyilatkozott:

“Megkértük őket, hogy gondoljanak az összes pozitív dologra, és aztán gondoljanak azokra a dolgokra, amelyek igazán nagy kihívást jelentenek… a család részévé akartak válni, és tudni akarták, mi a család.”

Az örökbefogadási folyamat a COVID-19 világjárvány miatt lelassult. De Joe később értesítést kapott, hogy magához veheti a fiúkat.

JÖN AMERIKÁBA

2021-ben Joe és felesége örökbe fogadta a testvérpárt. Abraham bevallotta, hogy csodálja Amerikát, és alig várja, hogy megszokja az ételeket és az időjárást.

A házaspár nagyon örült, hogy tudták teljesíteni amiről a fiúk csak álmodtak, és nem gondolták, hogy lehetséges. Elmondásuk szerint:

“Teljesen varázslatos és csodálatos, mert ha arra gondolsz, amikor először viszel át egy kisgyereket, akkor ők is olyanok, mintha csodálkoznának.”

A MEGHÖKKENTŐ MEGLEPETÉS

Májusban Abraham egy évvel idősebb lett. A család színes gyertyákkal és a nevével díszített születésnapi tortával lepte meg az ünnepeltet.

Életében ez volt az első olyan alkalom, amikor megünnepelte a születésnapját, és még tortát is kapott. Amikor a fiatal meglátta a tortát rögtön megölelte örökbefogadó szüleit. Annyira sírt, hogy elfelejtette elfújni a gyertyákat vagy kívánságokat mondani.

Abraham megható pillanatát megörökítették testvérei, amin látszódott, hogy a fiú mennyire boldog. Később elfújta a gyertyákat, majd kívánt valamit. Miközben az élményéről beszélt, a következőképpen nyilatkozott:

“Jobban szeretem őket, mint ahogyan azt a világon el tudják képzelni. Ők azok, akik megmutatták nekem mi a boldogság, és megmutatták nekem, mi a szeretet, és megmutatták nekem, mit jelent, ha egy család vesz körül.”

Sajnos a testvérek életkorát nehéz megállapítani, a rossz nyilvántartás miatt. Úgy vélik, hogy a születési dokumentumok alapján a fiúk idősebbek.

A Walker család egy szerető gondoskodó otthont biztosítottak a fiúk számára, és a házaspár mindig azon lesz, hogy a lehető legboldogabbá tegye őket.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin