Nő rábukkan egy régi címjegyzékre, amiben megtalálja leendő férje nevét


0
Hirdetés

2019-ben a címlapra került egy nőnek a története, aki beleszeretett elhidegült legjobb barátjába, miután megtalálta nevét az édesanyja címjegyzékébe.

2012 a fiatal lány Natalie Crowe, talált egy régi címjegyzéket, amely egy tárolóedénybe volt elrejtve. Az első név egy fiúé volt. A fiú a lány legjobb barátja volt és Austin Tatman-nak hívták. A két barát között megszakadt a kapcsolat, amikor a család elköltözött Floridából Connecticut-ba.

A LEGJOBB BARÁT MEGTALÁLÁSA

A TODAY-nek következőképpen nyilatkozott: “Valamilyen oknál fogva az első személy, aki eszembe jutott, Austin volt. A mai napig fogalmam sincs, miért mentem oda.”

Miután a lány megtalálta 12 év után a nevét, úgy döntött megfogja keresni őt. A Facebook-on megtalálta és rögtön küldött neki egy üzenetet.

Hirdetés

A két barát között a szoros kapcsolat még 1999-ben, óvodáskorukban alakult ki. Crowe elmondta, hogy szüleik is megcsodálták őket.

Sokszor szórakoztak a hajón és rengeteg csokit és csalit vittek oda. Következőképpen nyilatkozott az eseményről: “Mindig a parton lógtunk, úgymond egyedül.”

Miután elköltöztek Floridából, Crowe egyfolytában anyját kérdezgette, hogy vajon Tatman emlékszik-e még rá. Az édesanyja a következőt mondta neki: “Ha te emlékszel rá, akkor ő is emlékszik rád.”

Hirdetés

A lány nagyon örült, amikor kiderült, hogy Tatman valóban emlékszik rá és nem felejtette el. Fantasztikus élményként írta le, mintha újra találkozna egy barátjával, aki eltűnt.

A lány miután bejelölte Facebook-on, rögtön telefonszámot is cseréltek. Később arra is rájöttek, hogy Crowe apja tíz percre lakik Tatman-tól, így ismét megtudják látogatni egymást.

BARÁTSÁGBÓL SZERELEM

Crowe és Tatman barátságát nagyon támogatták a szüleik, és boldogak voltak. Nagyon sok idő telt el, amíg a barátságuk át nem alakult szerelemmé.

A szerelmüket a középiskolában távkapcsolattal tartották fenn. Tatman a Gainesville-i Floridai Egyetemen tanult, míg Crowe az orlandói University of Central Florida hallgatója volt.

Ahogy teltek az évek szerelmük egyre erősebb lett. Tatman 2017-ben egy Fort Lauderdale-i tengerparton kérte meg a lány kezét.

A házasságkötésre 2019. április 13-án került sor. Az egész esemény nagyon romantikus volt, amely régi fényképekkel volt feldíszítve.

Vannak olyan pillanatok, amelyek váratlanul jönnek és hatalmas fordulatot tehetnek az életünkben.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin