A nő beleszeret egy hajléktalan férfiba, és ami ezután történik arra senki sem számított


0
Hirdetés

Bár a TikTok felület az emberek szórakoztatására szolgál, vannak olyan is akik megható videókat osztanak meg az emberekkel. A mai történet a szerelemről és az elkötelezettségről szól. Egy pár szerelmi története vírusként terjedt el az interneten.

A szerelem első látásra, olyan dolog amit az emberek többsége szeretne megtapasztalni. Azonban nagyon kevés embernek adatik meg, hogy valóban megtapasztalja. De ennek az is lehet az oka, hogy rossz helyen keressük a szerelmet. Egy nő, Luz Yesenia Geronimo Cerna egy olyan helyzetbe kerül, ami az embereket egyszerre ledöbbenti és meghassa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

lakiza (@makeup_by_lakiza) által megosztott bejegyzés

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

Luz a mexikói Nuevo San Juanban önkéntesketett a közösségében, amikor találkozott egy férfival, aki az élete részévé fog válni. Azonban a történet nem olyan, amire bárki is számítana. Luz csak segíteni akart olyan embereknek, akiknek szükségük van a segítségre. De a nő arra nem gondolt, hogy egy váratlan találkozás örökre megfogja változtatni az életét.

Amikor Luz megismerte a leendő férjét, akkor Juan Mendoza Alvizart még csak hajléktalan volt. A nő megkérte a férfit, hogy nem-e vágatná le a haját, ekkor még a férfi az utcán élt.

Hirdetés
@makeup_by_lakiza el final 😭😭 mi todo ha veces se apaga la chispa por mil motivos …después volteonlas veo y ellas me encuenden de nuevo …#parati #fyp #amor ♬ sonido original – Jack Castillo 🎧

Luz számára ez a nap különleges volt, mert ekkor talált rá a szerelem. Elárulta mi az a dolog, amiért beleszeretett: “Az első dolog, amit láttam, az volt, ahogyan az emberekkel bánik”.

Ez a bánásmód volt az, ami vonzotta Luz-t Juanhoz, és ekkor tapasztalták meg mindketten a szerelmet. A nő később megjegyezte, hogy milyen jól néz ki a férfi, miután levágatta a haját.

@makeup_by_lakiza♬ Miel – Lauri Garcia

MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGE VOLT

Luz szerint a köztük lévő kapcsolat kezdetektől fogva jó volt, és pontosan ilyenről álmodott. A nő azt is elárulta, hogy Juan családja úgy bánik vele, mintha a lányuk lenne, amit nagyra értékel.

Hirdetés

A kapcsolatuk tovább folytatódott, és 2011-ben összeházasodtak. Nemsokkal később pedig három gyermekük született a tizenkét éves Larissa, a kilencéves Kimberly és a hároméves Zazil. Luz a TikTok-on egy videóban osztotta meg az emberekkel, hogy amikor először látta meg a férfit tudta, hogy a felesége lesz.

Annak ellenére, hogy Juan nehéz körülmények között volt, amikor megismerte a nőt valóban igaza volt a jövővel kapcsolatban, majd a következőt mondta: “Kétségtelen, hogy aki keres, az talál, én megtaláltam nála a másik felét, amire szükségem volt.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

lakiza (@makeup_by_lakiza) által megosztott bejegyzés

A TIKTOK VIDEÓ

A videó, amit megosztottak TikTok-on több mint 358 ezer kedvelést gyűjt össze rá. Majd később hozzászólások is érkeztek a videóhoz, amilyen az emberek azt írták, hogy ők is megszeretnék tapasztalni azt a szerelmet, ami Juan és Luz között volt.

Lux TikTok profilján rengeteg videó található meg, amelyeken a férjével és a gyermekeivel van. Az emberek azt is mondták, hogy ők is elszeretnének menni arra a helyre, ahol Luz Juan-nal találkozott.

A videó alatt megemlítették, hogy az életben néha csak egy olyan emberre van szükséged, aki esélyt ad neked, hogy elérd a célod. Az emberek megdicsérték Luz-t a megható gesztusáért és együtt éreztek vele.

@makeup_by_lakiza no cabe duda que el que busca encuentra yo encontré la otra mitad que me hacía falta con el #malandro #oxxotiktok #viral #parati #foryou #fyp ♬ Dia de Enero – Shakira

Egy személy az interneten azt írta, hogy Luz fantasztikus ember, mert megadta Juannak, amire szüksége volt ahhoz, hogy azzá a férfivá váljon. Mások szerint az Oxxo, ahol Luz és Juan találkoztak, az a hely, ahol bármit megtalálhatsz, amire szükséged van. Az emberek többsége azonban szeretetet és boldogságot kívánt a párnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

lakiza (@makeup_by_lakiza) által megosztott bejegyzés

A HÁZASPÁR KARRIERJE

Ennyi együtt töltött év után a videóból egyértelműen, hogy Luz és Juan mindig is szerelmesek voltak agymásba. Alig várták az életet amibe közösen vághatnak bele, például a gyerekeik felnevelése.

Mikor Juan kemény időszakon ment keresztül, azon szokott gondolkozni, hogy milyen lesz a hátralevő élete. Azonban most van egy boldog családja, otthona, és két munkahelye. Juan kőművesként dolgozik, szabadidejében pedig telefonokat javít.

A nő pedig sminkes, és munkáiról készült képeit az Instagram-on osztja meg az emberekkel. Azonban az Instagram-on nem csak a munkájáról, hanem a családjáról is rengeteg kép van, akikkel boldogan büszkélkedik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

lakiza (@makeup_by_lakiza) által megosztott bejegyzés

A videófelvétel a pár közös útja látható a kezdetektől fogva, a férfi teljes átalakulása, valamint azok a képek amik a házasság után készültek. A videó láttán mindenki szíve meghatódik.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin