Nagypapa elviszi 63 éves szerelmét egy áruházba, és térdre ereszkedik előtte


0
Hirdetés

Egy pár együtt nézett szembe az élet kihívásaival, és bebizonyította, hogy az igaz szerelem kiállja az idő próbáját. Összefogásuk és a férj kedves gesztusa sokakat elérzékenyített.

Karl és Donna Von Schwarz története megmutatta a világnak, mit jelent az örökkévalóság. A pár betegségben és egészségben is együtt maradt.

Miután elolvasod a történetüket újból hinni fogsz a szerelemben. Évtizedekig kitartottak egymás mellett, és a szerelmes férj kifejezte: “Tudod, olyan régóta vagyunk együtt, hogy nem igazán tudunk külön maradni.”

A MESEBELI ROMÁNCUK

A házaspár középiskolában ismerkedett meg, és kapcsolatukat bárki megirigyelte volna. Úgy is szokták említeni, hogy a románc ami köztük van csak a mesékben létezik.

Hirdetés

Az esküvőjük után 1956-ban Karl és Donna Von Schwarz családot alapított, és négy gyermekük született. A gyerekeik pedig kilenc unokával ajándékozták meg őket. Az unokáik közül az egyik, Christina Von Schwarz 2019-ben osztotta meg nagyszülei történetét az interneten ami aztán vírusként terjedt, és mindenkit elvarázsolt.

EGY SZERETET, AMIRE TÖREKEDNI KELL

Christina arra törekedett, hogy a jövőben ő is megtapasztalja egy személlyel azt az érzést ami a nagyszülei között volt, mindig is csodálta a nagyszülei kapcsolatát. Az unoka mindig meglátogatta nagyszüleit és telefonon is tartotta velük a kapcsolatot. Az unoka a következőképpen nyilatkozott:

“Ők tényleg olyan csodálatos emberek, soha nem találkoztam még hozzájuk hasonlóval.”

Hirdetés

A NEHÉZ IDŐK ERŐSEBBÉ TETTÉK ŐKET

A házaspároknak mindig különböző kihívásokkal kell megküzdeniük a kapcsolatukért, és pont ez figyelhető meg a történetükben. Amikor a felesége megbetegedett, Karl mindenféleképpen támogatta őt ahogy csak tudta.

A nőnek megígérte férje, hogy ha túléli a műtétet valami különlegeset fog tenni.

Donna a szívműtét után agyvérzést kapott, és emiatt kerekesszékbe került. Az állapota miatt hosszabb ideig kórházban is volt, de a házastársa mindig meglátogatta, hogy támogassa és feldobja a kedvét.

A LEGROSSZABBTÓL TARTOTTAK

Az unoka elmondta, hogy csak egész család aggódott Donna állapota miatt, főként a nagyapja. Az unoka kijelentette:

“Az utolsó néhány alkalommal, amikor láttam őt, minden alkalommal úgy búcsúztam el tőle, mintha ez lenne az utolsó alkalom, szóval határozottan nehéz volt. Nagyon nehéz volt mindenkinek.”

ÚJ ÍGÉRETET TESZÜNK

Az idős férfi mindig azon volt, hogy bebizonyítsa, mennyit jelent számára a felesége. A pár kapcsolata a nehézségek ellenére sokkal erősebbé vált.

Az idős férfi megígérte feleségének, hogy valami különlegessel fogja meglepni, a sikeres műtét után. Ezt férje be is tartotta, mivel Donna-nak vett egy új eljegyzési gyűrűt.

FÉLTÉRDRE ERESZKEDETT

Miután Donna-t kiengedték a kórházból, a férfi egy nagy áruházba vitte feleségét, és alig várta, hogy megkapja új eljegyzési gyűrűjét.

A család tagjai azt javasolták Karl-nak, hogy mielőtt átadja a gyűrűt ereszkedjen féltérdre és a pillanatot örökítse meg egy videofelvétellel. Hatvanhárom évvel később a pár ismét kimondta az igent, és újra elkötelezték magukat egymás mellett.

EGÉSZ ÉLETÉBEN SZERETTE ŐT

Az idős férfi szeretete teljes mértékben látható a felvételen, és nagyon élvezte, hogy másodszor is megkérheti szerelme kezét. Karl következőképpen nyilatkozott: “Nagyszerű volt, mert ez egy olyan lány, akit egész életemben szerettem.”

Donna imádta az új gyűrűjét és élvezte az egész pillanatot mint egy tinédzser, majd később megosztotta:

“Ez tényleg gyönyörű. Gyönyörű.”

A NETEZŐK IMÁDTÁK A TÖRTÉNETÜKET

A szívmelengető lánykérés az egész internetközösség figyelmét felkeltette, és az unoka izgatottan tájékoztatta nagyszüleit, hogy a történetük vírusként elterjedt az interneten. Az unoka ezután visszaemlékezve elmondta: “Elmondtam nekik, hogy híresek lettek a Twitter-en, és nagyon boldogok voltak.”

Az unokát nagyon meglepte, hogy az emberektől pozitív visszajelzést kapott, de úgy gondolta, hogy a nagyszülei története megérdemelte az elismerést. Az unoka azt is hozzátette:

“Egyszerűen büszke vagyok, hogy számunkra is ugyanolyan megható, mint mindenki más számára, és ők is megkapják az elismerést, hogy milyen erősek valójában.”

AZ IGAZ SZERELEM MINDENT LEGYŐZ

Karl és Donna gyönyörű szerelmi története a bizonyíték, hogy az erős szerelem minden akadályt legyőz, és semmitől sem riad vissza. Az ő kapcsolatuk pont ilyen volt, az elkötelezettségük pedig hatalmas példát mutat a világnak.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin