Nagyapa 6 unokát nevel egyedül, összetörik, amikor ételt kérnek és ő nem tud nekik adni semmit


0
Hirdetés

Miután az 57 éves férfinek rosszul alakult a kapcsolata lányával, egyedül kellett felnevelnie hat unokáját. Szívszorító történetet mesél el, amikor az unokái ételt kértek tőle, ő viszont nem tudott élelmet rakni az asztalra.

A legrosszabb esetben, ha szükségünk van támogatásra, akkor a családtagokra számíthatunk. Bármilyen rossz helyzetbe kerülünk, a családtagok mindig fedezik őket.

Az idős férfi is támogatta lányát, amikor nehéz kihívásokon ment keresztül, de megígérte neki, hogy hat unokáját bármi áron etetni fogja.

A KEMÉNYEN DOLGOZÓ EMBER

A történet egy kedves 57 éves férfiról szól, akinek egyedül kellett gondoskodnia hat unokájáról. Azonban nem rendelkezett házzal és fizetése a minimálbér fele volt.

Hirdetés

Bármennyire is nehéz volt 6 éhes szájat etetni, a férfi soha nem kért segítséget. Suárez cipőpucolóként dolgozott, és kereste az olyan embereket akiknek javítani kell a cipőjüket.

Nem volt állandó bevételi forrása, mivel függött, hogy aznap hány ügyfél kereste fel. Volt, olyan amikor az idős férfinek üres kézzel kellett hazatérni.

A TRAGÉDIA

Miután lánya nála hagyta négy lányát és két fiát, az idős férfinek nem volt más választása, mint hogy gondoskodik róluk. Suárez elmondta, hogy lánya nem tudott gondoskodni a gyermekeiről, mivel nem volt pénze. Ekkor kérte meg édesapját, hogy gondoskodjon hat gyermekéről, és az idős férfi úgy döntött befogadja őket.

Az önzetlen férfi nem gondolkodott az anyagi helyzetén, mielőtt megengedte , hogy az unokái nála maradhatnak. Tárt karokkal fogadta őket.

Hirdetés

A férfi életét kihívások nehezítették meg. Suárez minden nap korán reggel felkelt, hogy reggelit készítsen a gyerekeknek, mielőtt elindulnak az iskolába. A férfi 2022. február 20-án lett 57 éves.

NINCS REGGELI

Amikor esett az eső Suárez-nak nehézzé váltak a dolgok. Mivel ilyenkor nem tudta bekapcsolni a rögtönzött tűzifa-főzőt, hogy reggelit készítsen a gyerekeknek. Suárez a következőt mondta:

“Amikor esik az eső, nem tudom bekapcsolni, és reggeli nélkül mennek iskolába.”

A férfinek nagyon nehéz volt úgy elküldeni az unokáit iskolába, hogy ők nem reggeliztek. Később elmondta, hogy gyakran sírt, amikor a gyerekek ételt kértek tőle, azonban nem tudott nekik segíteni, mert nem volt pénze.

BOLDOG UNOKÁK

A férfinak rossz volt az anyagi helyzete, de unokái mégis szerettek a szerető nagyapjukkal élni. Suárez minden nap, amikor munkából hazaért az unokái ölelése fogadta, és számára ez volt a nap fénypontja.

A gyerekeket nagyon szerették nagyapjukat és nem érdekelte őket, hogy nincs pénze. Az idős férfi mindenben próbálta unokáit segíteni, ahogyan csak tudott, még a házi feladatukban is. Az egyik unokája a következőt mondta:

“Segít nekünk a házi feladatban, ebédet készít nekünk, ezért szeretem őt nagyon. Olyan, mint az anyukám és az apukám, és nagyon szeretem őt.”

VÉSZHELYZET

Az egyik éjszakán egy erős szél fújt, amikor az eső beömlött a kunyhó belsejébe. Ekkor Suárez-nek és hat unokájának nem volt fedél a fejük felett. Miután a rendőrség tudomást szerzett Suárez szívszorító helyzetéről, néhány rendőr, akik gyakran jártak hozzá cipőt pucolni, segítettek az idős férfinak. Az egyik rendőr a következőt nyilatkozta:

“Ez a szívemből jön. Én is apa vagyok, és nap mint nap látom, ahogyan otthon küzd a megélhetésért, ahol hat gyermekről gondoskodik.”

Miután az emberek értesültek az idős férfi helyzetéről, a helyiek elkezdték keresni, hogy tudnának segíteni az idős férfinak és unokáinak, a házépítésben.

A történet bebizonyította, hogy az idős férfi nagyon szereti unokáit és mindent megtenne értük. Szűkös anyagi helyzete ellenére sem habozott, hogy etesse unokáit. Azonban a történet főként azt mutassa meg, hogy az emberek, miként segítenek másokon akiknek nagyon kell a segítség.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin