Mostohaapa örökbefogadással lep meg három mostohagyereket, miután 18 évig gondoskodott róluk


0
Hirdetés

A “vér sűrűbb, mint a víz” kifejezést egy mostohaapa mostohagyermekei iránti mély szeretete kérdőjelezte meg, ami arra késztette, hogy megkérdezze, örökbe fogadhatja-e őket. 

Isabel és testvére nem mindig tartották a kapcsolatot biológiai apjukkal, és közel 20 éve nem volt jelen az életükben. Helyette a mostohaapjuk lépett a helyére. Gondoskodott róluk, és mindig mellettük állt.

EGY MEGDÖBBENTŐ FELFEDEZÉS

Isabel és testvérei, akik már felnőttek, egy videofelvételt osztottak meg az Instagram-on. A videofelvételen megfigyelhető, amint a mostohaapjuk meglepi őket.

Mindhárman egyszerre bontották ki az ajándékijaikat, és egy papírt húztak ki a csomagolásból. Miután meglátták az ajándékot, annyira elérzékenyültek, hogy elsírták magukat, és rohantak, hogy megölelhessék mostohaapjukat.

Hirdetés

NEM A TESTBŐL, HANEM A SZÍVBŐL

A meglepetés és egyben ajándék azt volt, hogy megkérdezte, három mostohagyermekét, hogy örökbe fogadhatná-e őket. Isabel a posztjára reagálva írta:

“A mi családunkat a szeretet határozza meg, nem a vér. 🤍”

Nagyon hálásak voltak az apjuktól kapott ajándékért és elmondták, hogy mielőtt még törvényesen is az apjuk lett, azelőtt is mindig apjukként tekintettek rá.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Isabel Arias (@izzymizzyy) által megosztott bejegyzés

EGYÜTT SÍRUNK

Interneten az emberek mind együtt érzőek voltak és könnyes emojikat írtak.

“Még jó, hogy a zuhany alatt vagyok, így senki sem láthatja ezeket a könnyeket”.

Többen is megjegyezték, hogy milyen szép volt a pillanat, és hogy a poszt vírusként terjed az interneten, amire 100 ezer lájk gyűlt össze.

EGY UTOLSÓ AJÁNDÉK

Az embereket meghatotta az apuka váratlan és szívmelengető gesztusa. Amikor egy mostohaapa megkéri a mostohagyerekeit, hogy legyenek a törvényes gyermekei, az nagyon megható.

Az édesapa, Alfredo Sanchez több olyan gyermeket is örökbe fogadott, akiknek nem volt biológiai apjuk. A 2019-es apák napján számos ajándékot kapott tőlük. Azonban a férfi el sem tudta volna képzelni, hogy az utolsó ajándéka mi lesz.

OHANA CSALÁDOT JELENT

Amikor az utolsó ajándékot bontotta ki, egy papír volt benne, amiben arra kérik a gyerekek, hogy fogadja őket örökbe. A férfi megpróbálta visszatartani az érzelmeit, azonban később könnyekben tört ki.

A történet bebizonyítsa, hogy nem csak a vér szerinti szüleik képesek igazi szeretet adni. Azok is tudnak ilyen szeretet adni, akik ott vannak mellettünk és szeretnek minket, jellemzik, mit jelent egy igazi törzs tagjának lenni.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin