Michigani édesanya kockáztatja az életét, hogy megmentse négy gyerekét a tűzből: “Egy abszolút hős”


0
Hirdetés

Egy michigani egyedülálló édesanya berohant az égő házába, hogy megmentse négy gyermekét. Másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

Sokszor azt mondják, hogy egy édesanya szeretete gyermekei iránt határtalan. Már a puszta gondolat is megviseli, mikor veszélyben látja gyermekeit és családját. Az anya mindenáron próbálja megvédeni gyermekeit, még ha azzal az életét is kockáztatja.

Egy michigani, Mikala Vish nevű nő az életét kockáztatta négy gyermekéért, miután Chelsea-ben lévő házában tűz ütött ki 2021. október 26-án, kedden.

HŐSIES TETT

Az anya állítása szerint többször is befutott az otthonába, hogy megmentse négy gyermekét a tűz elől. Hősies tettéhez a Chelsea Area Fire Authority kapitánya, Scott Basar így szólt:

Hirdetés

“Ő egy abszolút hős, amiért megmentette az összes gyermekét”.

A kapitány elmondta, hogy a tűzoltókat Vish házához hívták, egy bejelentés végett.

Nem sokkal később a tűzoltók megérkeztek a helyszínre, és látták, hogy az anyuka a gyermekei megmentése érdekében futott a tűz elől. A tűzoltók parancsnoka bővebben nyilatkozott:

“Néha az emberek hősöknek neveznek minket. Ebben az esetben semmiképpen sem mi voltunk a hősök. Mikala érdemel minden elismerést”.

Hirdetés

Vish a gyermekei megmentése során 60 százalékos másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, és a Michigan Medicine Ann Arbor-i égési osztályán kezelték.

Édesanyja, Sutton elárulta, hogy Vish és 6 éves gyermeke bőrátültetésen fog átesni. Vish nyolc hónapig kórházban maradhat. Lánya bátor tettéről beszélve Sutton megosztotta:

“Ő egy nagy hitű és imádkozó nő, és azt hiszem, ez az, ami majd átsegíti őt ezen, és ez ad nekem bátorságot, hogy tudom, ez működni fog”.

A tűz okát egyelőre nem tudták megállapítani, de az ügyben folyamatos nyomozás folyik. Sajnos Vish családja mindent elveszített a tűzben. Az egyik tűzoltó felesége létrehozott egy GoFoundMe- fiókot, hogy segítsen az anyának és gyermekeinek az újrakezdést.

ADOMÁNYGYŰJTÉS

A tűzoltó felesége elmondta, hogy az adománygyűjtést azután indította el, hogy kapcsolatba lépett Vish édesanyjával. A nő elmondta, hogy Vish-nek és fiának hosszú utat kell megtenniük a teljes meggyógyulásig.

A Brynna nevű nő elmondta, hogy az adománygyűjtést azután indította el, hogy kapcsolatba lépett Vish édesanyjával. Brynna elárulta, hogy Vish és 6 éves fia is a legsúlyosabban érintettek, és hosszú út áll előttük a gyógyulásig. Azt is hozzátette:

“Soha nem találkoztam a családdal, de miután Mikala édesanyjától megkaptuk az engedélyt, tudtuk, hogy minden lehetséges módon segíteni akarunk.”

2021. november 1-jéig 221 698 dollár gyűlt össze a 250 000 dolláros célból. Az összegyűlt összeget helyi tűzoltóság eljuttatja Vish családjának.

Bryanna továbbá megkérte a közösséget, hogy Vish és gyermekei számára könnyebb újrakezdést biztosítsanak.

A történetben láthattuk mennyire mindent képes megtenni egy anya a gyermekeiért, valamint mennyi segítőkész ember van a világon.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin