Lopott az anyuka, de a rendőrség meglátja a gyermekeit, és úgy dönt, hogy kifizeti a számlát


0
Hirdetés

Amikor egy kansasi rendőrtisztet, Mark Engravalle-t egy bolti tolvaj és lánya letartóztatásához hívták, meghatotta a szorult helyzetük, és inkább úgy döntött, hogy segít nekik.

A világon minden anyuka bármit megtenne a gyerekeiért, mivel olyan erős kötelék van közöttük. A hatgyermekes anyuka besétált a Walmart-ba, hogy pelenkát vegyen a legkisebb ikerlányainak. Azonban nem volt pénze, ezért lopnia kellett.

Az anyuka anyagi gondokkal küzdött, és egyedül nevelte hat gyermekét: Emily, Sophia, Angelina, Miley és az ikrek, Becky és Bella.

Házukat és dolgaikat elvesztették így egy autóba kellett élniük. Az anyuka egyik nap besétált a nagyobbik lányával az üzletbe, hogy lopjon pár ruhát, pelenkát és törlőkendőt, azonban mikor kisétált az üzletből elkapták.

Hirdetés

A RENDŐR EGYÜTT ÉRZŐ VÁLASZA

A bolti lopáshoz egy rendőrtisztet küldtek ki, akit Mark Engravalle hívtak. Amikor a rendőr kiérkezett sírva és kétségbeesetten látta a családot.

Engravalle megkérdezte, hogy pontosan mi történt, de az anyuka elkezdett sírni, majd elmesélte a rendőrtisztnek, hogy miért nem tudja kifizetni a dolgokat. A rendőr ezt követően átnézte a táskát és látta, hogy az anyuka csak a gyermekeinek szükséges dolgokat próbált ellopni.

A rendőr a beszélgetés közben észrevette, hogy három gyerek mezítláb van, és kiderült, hogy nincs cipőjük, amit felvehetnének.

Hirdetés

Engravalle együtt érző volt a családdal és segíteni akart nekik, mivel ő is kétgyermekes apuka. Nem tartóztatta le az anyukát, csupán egy idézést írt a lopás végett. Ezután visszament az üzletbe a gyerekeivel, és pelenkát, babatörlőkendőt és ruhákat vásárolt. A lányokat arra is utasította, hogy válasszanak cipőt, majd ezt követően a rendőrtiszt mindent kifizetett.

A KEDVESSÉGE ÁLTAL KIVÁLTOTT REAKCIÓK

A történtek után az anyuka elmondta, hogy amikor kiérkezett a rendőr aszitte lefogja tartóztatni. Azonban megdöbbentette a férfi jószívű gesztusa,  és a gyermekeivel is kedves volt.

A legtöbb ember úgy beszélt Robinson-ról mintha bűnöző lenne, azonban a rendőr csupán egy anyukát látott, aki nehéz időszakon megy keresztül. A rendőr következőképpen nyilatkozott:

“Mint rendőr, ez szörnyű és teljesen szívszorító volt. Az ember sosem számít arra, hogy valakihez a legjobbkor érkezik a segítség.”

Mark Engravalle rendőrtisztet a főnöke is megdicsérte, hogy egy nagyon jó ember, és mindig segít másokon.

A család részére adományozást indítottak és 6000 dollárt gyűjtött össze egy rádióállomás. Rengeteg hívás is érkezett, hogyan is tudnának segíteni a családnak, hogy sikerüljön talpra állniuk. A család megsegítésére egy bankszámlát is létrehoztak.

A hatgyermekes anyuka megköszönte a rendőrnek, és örökre hálásak lesznek neki a szívmelengető gesztusért.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin