Könnyekben tört ki a nő, amikor az új 300 dolláros frizuráját nézte


0
Hirdetés

Egy nő megosztott egy videofelvételt, miután elhagyta a fodrászszalont. Sírva fakadt és elmondta, hogy 300 dollárt költött, és az eredmény végül borzalmas lett.

Az embereket egy vírusként elterjedt videó érdekelt, amit a TikTok felületen osztottak meg. A videóban egy nő szerepel, aki drága, új frizuráját mutassa meg az embereknek. Azonban nem úgy sikerült az eredmény, mint ahogy ő elképzelte. Tehát ő is olyan külsővel távozott a szalonból, amivel nem volt elégedett.

HADD BESZÉLJEK A MENEDZSERÉVEL

A videónak a következő feliratot írta: “ez itt Tökösné, asszonyom”.

Majd következőképpen nyilatkozott az estről: “Épp most fizettem 300 dollárt azért, hogy úgy nézzek ki, mintha a szülői munkaközösségben lennék. Esküszöm, hogy nem egy kisbuszt vezetek.”

Hirdetés

A nő egy videót is megosztott a TikTok felületén, ahol részletesebben is elmagyarázza, hogy mi történt, amikor visszament a szalonba. Miközben sírt, próbálta elfogadni a hajának az új stílusát. Majd belenézett a kamerába, és a következőt mondta: “Oké, gyakoroljuk azt, hogy “Hadd beszéljek a menedzsereddel””.

Ezután ismét sírva fakadt, de közben nevetett is.

MÉGIS ADTAM NEKIK BORRAVALÓT

A nő a kommentszekcióban elárulta, hogy valamiért 20% borravalót adott a fodrásznak. Az emberek többsége szórakozott, és valaki még vicces bókokkal is kedveskedett a nőnek.

Nagyon sokan csatlakoztak a kommentszekcióhoz, az egyik személy pedig a következőt mondta: “Csajszi, én is jártam már így! Nekem 8 centit vágtak le nem tervezett módon, és a fodrász folyton vágott, sírva fakadtam”.

Hirdetés

MEGTAGADTÁK TŐLE A VISSZATÉRÍTÉST

Az emberek arra voltak kíváncsiak, hogy valójában milyen stílust szeretett volna, amikor fodrászhoz ment. Egy következő videóban pedig megmutatta az embereknek azokat a képeket, amik inspirálták őt.

A nő egy olyan videót is megosztott, amelyben részletesebben kifejti, hogy mi történt, amikor visszament a szalonba. Az embereknek elmondta, hogy panaszai és elégedetlensége ellenére sem kapta vissza a pénzt.

@icarlyreboot Reply to @dreedree_80 #greenscreen STRAWWWBURRY MF BLONDE and i got two diff layers of color rip #fyp #foryou #ShowYourGlow #hairdesaster ♬ original sound – icarlyreboot

ÚJBÓL MEGLÁTOGATNI A SZALONT

Az interneten volt egy olyan személy, akinek nem tetszett a nő frizurája. Egy másik személy azt írta: “Francia.”

De azonban voltak olyan emberek is akik mindenféle jó tanáccsal látták el a nőt, hogy mégis hogyan lehetne javítani a frizuráján. Egy másik személy pedig azt tanácsolta, hogy“göndörítse vagy fesse be”.

Az emberek arra is buzdították a nőt, hogy vállaljon be egy merészebb vágást, vagy borotválja le az egészet. Azonban egyik módszerre sem volt szüksége. Amikor újra elment a szalonba, a fodrász néhány hasznos változtatást eszközölt. Így a nőnek már sokkal pozitívabb érzései vannak a hajvágással kapcsolatban.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin