Két testvér, akiket különválasztottak az örökbefogadásnál, 10 év után újra találkoznak – megható történet


0
Hirdetés

Ashley és Reid biológiailag testvérek, mindketten örökbefogadó családban nőttek fel, és 10 év keresés után ismét találkoztak. A testvérek megdöbbentő részleteket is felfedeztek valódi családjukról.

Ashley Fredette zenetanár tíz éven át kereste valódi családját, végül rábukkant egy fontos tényre. Megtudta, hogy van egy idősebb testvére, akit születése után szintén örökbe adtak.

A KERESÉS MEGKEZDŐDIK

Ashley 16 éves korában kezdte felkutatni a valódi családját. A most már 30 éves nő, úgy nőtt fel, hogy keevset tudott a biológiai anyjáról. Az örökbefogadó szülei arra bátorították, hogy keresse meg a valódi családját, hogy tudja honnan származik. A keresés évekbe telt, de végül a 23andMe weboldalon rábukkant egy DNS-egyezésre.

Hirdetés

VÉGRE EGY KIS REMÉNY

A weboldalról érkezett egy e-mail amiben az állt, hogy van egy unokatestvére. Ashley figyelmét ez felkeltette és gyorsan felvette a kapcsolatot a rokonával, Amanda Clark-kal. A nő később megtudta, hogy Clark az édesapja unokahúga. Az unokatestvére boldogan mutatta be Ashley-t a biológiai apjának, Timinek és fiának, Jamesnek, aki Ashley féltestvére volt.

Azonban volt még egy meglepetés, hogy létezik egy másik féltestvére, Melissa, akit az édesanyjuk nevelt fel. Nemsokkal később kapcsolatba került féltestvérével.

TOVÁBBI CSALÁDI MEGLEPETÉSEK

Miután a testvérek találkoztak a nagymamájukkal felfedezték, hogy az anyukájuknak van még egy gyermeke, Reid. Ashley-hez hasonlóan őt is örökbe adták a születése után.

Mivel sok részletet megtudtak róla, 2019 márciusában felvették vele a kapcsolatot Facebook-on. Elmondták neki, hogy van még két féltestvére.

Hirdetés

Először nem figyelt az üzenetekre, amit Ashley-től kapott, azonban később végigolvasta és meglátta a biológiai édesanyja nevét.

A VILÁGJÁRVÁNY

Reid később válaszolt a nővére üzeneteire és elkezdtek beszélgetni egymással. Azonban mielőtt személyesen is találkozhattak volna, megjelent a koronavírus-járvány. A járvány ideje alatt üzenetekkel és hívásokkal erősítették a kapcsolatukat.

A TALÁLKOZÁS NAPJA

Ashley kétszer is beoltatta magát, és teljesen felkészült arra, hogy személyesen is találkozzon a féltestvérével. Ashley megosztotta találkozásról készült pillanatot az interneten, amely 2021-ben történt az ottawai repülőtéren.

A vírusként elterjedt videóban a nő elmeséli mi is történt egészen a találkozás napjáig. Amikor végre elérkezett nap, Ashley végigfilmezte magát a repülőút alatt, és azt a pillanatot is megörökítette, amikor megpillantotta a repülőtéren tárt karokkal várakozó testvérét.

Amint meglátta a nagy testvérét, lerohant a lépcsőn, hogy megölelje a testvérét. Ashley az első találkozásukat egyszerre jónak, furcsának és varázslatosnak írta le.

A nő azt is elmondta, hogy amikor megölelte a bátyját biztonságban érezte magát. Ő volt az egyetlen, aki megértette, min ment keresztül örökbefogadottként.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin