Két nővér ugyanazon a napon szül négyes ikreket, miután ugyanattól az embertől estek teherbe


0
Hirdetés

Egy idősebb nővér önként jelentkezett béranyának a fiatalabbik húga számára, aki évek óta küzdött a teherbeesésért, de nem járt sikerrel. Az orvosok mindkét nővérbe embriót ültettek, hogy növeljék az esélyüket arra, hogy legalább egy baba szülessen.

Minden pár arra vágyik, hogy gyerekekkel teli otthona legyen. A szülőség felvállalása azonban néha rendkívül nehéz lehet, ami fizikai és érzelmi terhet ró az emberekre.

Annie és Joby Johnston az ohiói Lewis Centre-ből ilyen érzésekkel küzdött, mivel nem tudtak teherbe esni. 2005-ben házasodtak össze, és 2008-ban kezdtek el próbálkozni a teherbeeséssel.

 

CSALÁD UTÁNI VÁGYAKOZÁS

Hirdetés

Mindent kipróbáltak, a műtétektől kezdve a mesterséges megtermékenyítésen át az IVF-ig. Johnstonéknak szerető otthonuk és szülői érzelmektől duzzadó szívük volt, de egyik sem volt elég ahhoz, hogy családot alapíthassanak.

Végül a pár 2011-ben felhagyott az orvosi kezelésekkel. Ez idő alatt Annie idősebb nővére, Chrissy Knott kitalálta, hogyan segíthetne a kétségbeesett párnak. Knott volt Annie egyetlen testvére, és hét házzal arrébb laktak.

Beszélt testvérével és párjával, felajánlotta, hogy béranyaként segít nekik elhozni a szülői boldogságot. Annie és Joby két évet vártak, mielőtt 2013-ban elfogadták Knott ajánlatát. Az akkor 37 éves Knott már két fiú anyukája volt.

MEGÉR EGY PRÓBÁT

Hirdetés

2013 Valentin-napján a petesejteket megtermékenyítették Joby spermájával. Az orvosok azt javasolták, hogy mindkét testvérbe ültessenek be egyenként két embriót, hogy növeljék az esélyt legalább egy gyermek születésére.

Szerencsére Knott és Annie ugyanabban a ciklusban voltak, így az orvosok úgy gondolták, hogy egy próbát megér. Annie már többször kapott negatív tesztet, és nem számított arra, hogy ezúttal alakul majd.

MEGLEPETÉS ÉS MEGLEPETÉS

Mindenki legnagyobb meglepetésére az orvosok meglepő hírekkel szolgáltak. Mindkét nővér ikreket várt – Knott két fiút, míg Annie két lányt. A nővérek sokkal többet kaptak, mint amire eredetileg jelentkeztek.

Annie szerint a babák négyes ikrek, mivel ugyanazon a napon fogantak, csak két különböző méhben hordták őket. Ez valóban beigazolódott, amikor a babák ugyanazon a napon születtek. Bizony, mind a négy!

Annie elmondta: “A nővérem hordta ki a két fiút, és ő szült először, így ott lehettem a szobában, mikor megszülettek. Két órával később, 9:30-kor én hoztam világra a lányokat”

 

NÉGYES ÖRÖMCSOKOR

2013. október 24-én a nővérek elmentek a tervezett császármetszésre, és még aznap világra hozták a négyes ikreket. A babák mindannyian egészségesen: Charles (6 font), Thomas (6 font, 2 uncia), Grace (5 font, 7 uncia) és Hadley (5 font, 4 uncia).

Johnstonék izgatottak, hogy nem egy, hanem négy babát üdvözölhettek a világon. Annie ezt mondta: “Megpróbáltunk legalább egy babát, és most egyszerűen annyira izgatottak vagyunk, hiszen négyet vihetünk haza, és mindannyian egészségesek”.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin