Idős hölgy megálította a kislányt, hogy pénzt adjon neki, hogy teljesítse régen tett ígéretét


0
Hirdetés

Egy élelmiszerboltban a kedvesség csúcspontjának lehettünk szemtanúi, amikor az idős nő elhatározta, hogy teljesíti egy régen megtett ígéretét.

Ez a történet egy anyukával kezdődött, aki a Dollar Tree-ben vásárolt.

A kislány anyukája felidézte, hogyan is találkoztak Martha-val és, az idős nő hogyan kérdezte meg, adhat-e pénzt a kislánynak. Ekkor az édesanyja nagyon megdöbbent az idős hölgy kérdésén.

Hensli anyukája elérzékenyült, de megengedte az Martha-nak, hogy pénzt adjon a fiatal lánynak. Az idős nő rögtön tovább is ment, de a történet csak most kezdődik.

Mielőtt az idős hölgy elhagyta volna az élelmiszerboltot a kislány megölelte, aminek a pillanatát az anyuka meg is örökített egy fényképpel. Martha elsőnek elakarta utasítani, de végül elfogadta és pózolt az kislánnyal.

Hirdetés

Hensli édesanyja teljes döbbenetbe volt, és úgy gondolta, hogy köszönetük nem elég ahhoz, amit az idős nő tett értük. Azonban Martha szerint, ez a cselekedet nem számított soknak, csupán egy kis kedvesség.

RÉGI EMLÉKEK

Az idős nő elmesélte, miért döntött úgy, hogy pénzt ad a családnak. Régebben neki is volt egy teli kosara, amiben minden árucikket kifizettek helyette, így Martha kedvességet szeretett volna tanúsítani, ami igazán példaértékű.

Az idős nő szívmelengető cselekedete, olyan hatással volt rá, hogy Hensli anyukája megkérdezte lányát, mire szeretné költeni a pénzt. A kislány azt mondta, hogy elsőként a tanárjának szeretne venni egy ajándékot. Az anyuka azonban később azt nyilatkozta, hogy lánya fagylaltot és könyvet vett a kapott pénzből.

Hirdetés

Egy dollárt adományozott, a többit félretette a vasárnapi templomi felajánlásra. Hensli elmondta, hogy anyukájával meglátogatják a Dollar Tree-t és fog adni egy kis pénzt.

MEGISMÉTLŐDÖTT TALÁLKOZÁS

Az idős nő kedvességének köszönhetően a kislány úgy érezte, hogy küldetése van. Egy héttel később Hensli és anyukája ismét elmentek ugyanabba az élelmiszerboltba ahol múlthéten voltak, és meglepetésükre az idős hölgy ismét ott volt.

A következő meglepetés az volt, hogy Martha nem egyedül volt, hanem a lányával. Hensli anyukája a kislányt “gyöngyszem”-nek nevezte. Az újbóli találkozásnál a kislánynál maradt még pénzt, amit az idős hölgytől kapott.

Amikor a család az élelmiszerboltban volt, egy Addison nevű kislánynak adtak a pénzből amit az idős hölgytől kaptak. Addison annyira meglepődött Hensli kedvességén, hogy megölelte a kislányt.

Hensli 1,10 dollárt adott a kislánynak, aki hálája jeléül többször megölelte. Amikor találkoztak Martha-val neki is bemutatták Addison-t. Addison elmesélte mit vett a pénzből és még a bátyjának is adott belőle.

Hensli anyukája egy interjú keretein belül mesélte el Martha kedvességét és önzetlen cselekedetét.

Martha és Hensli újra találkoztak, és megosztották történetüket a nyilvánossággal. Az idős hölgy dedikálta a könyvet, amit Hensli vett a tőle kapott pénzből. Hensli anyukája nagyon hálás volt, hogy megismerhette Martha-t, és megköszönte annak a személynek aki kifizette az idős hölgy teli kosarát.

Az anyuka legfőképp azt értékelte, hogy Martha azt a kedvességet amit kapott, azt szerette volna más embereknek is továbbadni, hogy többen megtapasztalhassák ezt az érzést.

Az anyuka nagyon hálás volt, hogy lánya egy nagyon fontos leckét tanult meg, és fogadalmat tett. Mindig Martha-ra fog gondolni amikor a Dollar Tree-be jár. A következőképpen nyilatkozott:

“Ha legközelebb a Dollar Tree-ben járok, gondolni fogok rád, és gondoskodom róla, hogy a nagylelkűségedet továbbadjam valakinek másnak, akinek szüksége van rá. Köszönöm, a jóságodat.”

Az idős hölgy soha nem felejtette el azt a személyt és annak jószívű cselekedetét, aki a teli kosarát kifizette helyette. A kedvesség az a nyelv, amit a világon az összes ember tud értelmezni, és megérteni. Fontos, hogy legyünk kedvesek mindenkivel, mert nem tudhatni, hogy kitől, mit fogunk majd egyszer visszakapni.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin