Idős házaspár 60 éve házas, a járvány miatt 215 napot kellett külön tölteniük


0
Hirdetés

Joseph Loreth nem találkozhatott feleségével a kórházi kezelés és a COVID-19 korlátozások miatt. 215 nap múlva találkozhatott újból a feleségével, amelynek a pillanata megható volt.

Egy floridai házaspár 215 napot várt arra, hogy újra együtt lehessen, miután egy kórház szigorú COVID-19 törvényei miatt elválasztották őket. Joseph és Eve Loreth, mindketten nyolcvanévesek. Eddig élvezték a házasság gyönyörű éveit, mígnem közbeavatkozott a világjárvány 2020 márciusában.

KÜLÖN TÖLTÖTT HÓNAPOK

Ekkor a idős férfi kórházba került, és a kezelése folyamatában amputálni kellett az egyik lábát. A műtét után, az idős férfi hónapokat töltött rehabilitációval és fizioterápiával a Rosecastle at Delaney Creek lakóotthonban.

Mivel a világjárvány idején veszélyes volt a személyes találkozás. Eve nem akarta, hogy férje ilyen helyzetbe kerüljön és megbetegedjen.

Hirdetés

VÁRATLAN LÉPÉS

Augusztusban felesége úgy döntött, hogy ő is beköltözik az intézménybe, hogy közelebb legyen a férjéhez. Azonban, hiába hogy az intézmény lakója volt, férjét még ekkor sem láthatta közelebbről.

Amíg Joseph vissza nem nyerte az egészségét, a házaspár a kapcsolatát telefonhívásokkal és ablaklátogatásokkal erősítette. Azonban miután a férje visszanyerte az egészségét 215 nap után újból találkozhattak.

A szívmelengető pillanatról készült egy videofelvétel, amelyen Joseph-et az étkezőbe tolják, ahol Éva ült. Amint meglátta a férjét felkiáltott: “Ó, Istenem!”. Az egyik alkalmazott rögtön sietett segíteni az idős hölgynek, hogy ő a férjéhez tudjon sietni.

Hirdetés

Az ötgyermekes házaspár könnyes szemmel ölelték meg egymást. Ekkor mindenki elérzékenyült a pillanattól. A létesítmény a Facebook-on azt írta:

“Tanúi lehettünk annak, hogy a szerelmespár a járvány óta először láthatta és ölelhette meg egymást. Vegyétek elő a zsebkendőiteket.”

Clary Abreu a Rosecastle-ből bevallotta, hogy Eve már régóta várta, hogy sok hónap után ismét láthassa férjét. Az izgatottságtól egész éjjel járkált, és az étkeződben várta a szerelmét.

HASONLÓ TÖRTÉNET

Az év elején egy másik idős házaspár története is vírusként terjedt el az interneten. Mary és Gordon a járvány miatt különböző gondozóházakban voltak elszállásolva, és hónapokig külön éltek. Gordon azonban meglepte a feleségét, amikor úgy döntött, hogy a Baily House-ba költözik, hogy közelebb lehessen hozzá.

A szerelmespár ölelése sokakat elérzékenyített, és sok ígéretet is megosztottak egymással.

via

 

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin