Idős férfi megjelenik a szépségszalonban, haj- és sminkleckéket kér, hogy segítsen a feleségének


0
Hirdetés

Mi a legőrültebb dolog amit megtehetsz a szerelemért? Szerenádot adsz, ajándékokat veszel. De egy férfi mindent megtett a felesége érdekében.

A szerelem egy erő ami vezethet románchoz, azonban vezethet szívfájdalomhoz is. Két ember között a kapcsolat könnyen eltud szállni, ha az egyik fél nem mutassa meg a másiknak, hogy mennyi mindent jelent számára.

Egy idős úr gondoskodott arról, hogy felesége megtudja, mennyire különleges számára.

A FELESÉGE BOLDOGSÁGA JELENTETT MINDENT

A kanadai Alberta államban található Red Deer-ben élő idős férfi imádta a feleségét, és bármit megtett volna, hogy mindig mosolyogni lássa. Amikor látta, hogy felesének segítségre van szüksége, nem gondolkozott, rögtön segített neki.

Hirdetés

Az idős férfi nem tudta elviselni, hogy feleséget boldogtalannak lássa, mivel egészségével küzdött. Azonban nem rendelkezett, olyan készségekkel amivel tudott volna segíteni feleségének.

A férfi sokat gondolkozott,hogyan is tudna segíteni feleségének és egyszer egy fantasztikus ötlettel állt elő. Beiratkozott egy iskolába, ahol megkapja a szükséges képesítést, hogy feleségének segíteni tudjon. Az iskola igazgatója látta, hogy az idős férfi mennyire szereti feleségét és bántsa, hogy nem tud neki segíteni.

BEIRATKOZOTT SPECIÁLIS ÓRÁKRA

Amikor az idős férfi beiratkozott, nem gondolta, hogy felfogják venni a Delmar College of Hair and Esthetics-be. De mindenképp megakarta próbálni. Megkereste az iskola igazgatóját, Carrie Hannah-t, hogy az órákról érdeklődjön.

Az iskola igazgatója, kíváncsi volt, hogy egy idős úr miért szeretne az iskolájába járni. Amikor az idős úr elmesélte a történetét, az igazgató teljesen meghatódott.

Hirdetés

A férfi azért érkezett az iskolába, hogy kozmetikai ismereteit felfrissítse, hogy így a feleségének tudjon segíteni.  Az idős férfi elmondta:

“Elkezdte magyarázni, hogy a felesége most éppen a látásával küzd, és nehezen göndöríti a saját haját, és megégeti magát. Nagyon szeretett volna segíteni neki.”

A FÉRFI SZÍVBŐL JÖVŐ GESZTUSA

Az iskola igazgatója látta, hogy az idős férfi mennyire szereti feleségét, és nagyon fáj, hogy nem tud neki segíteni, amikor feleségének szüksége lenne rá. Az idős férfi elmondta, hogy felesége mindig vigyázott magára és ápolta külsejét.

Az idős úr felesége 2021 környékén már nem tudta folytatni a szépségápolási rutinját. Az iskola igazgatója, pedig nagyon szeretett volna az idős úrnak segíteni, és felajánlotta, hogy ingyenes órákat ad neki. Az idős úrnak megmutatta, hogyan kell a hajat göndöríteni, és hogyan kell szempillaspirált felvinni. Hair Designs by Britney egy Facebook bejegyzésben kijelentette:

“Volt szerencsénk tanítani őt! Megtanítottuk neki, hogyan kell rövid hajra fürtöket készíteni, hogyan kell megvédeni a bőrét az égéstől, és még azt is megtanítottuk neki, hogyan kell feltenni a szempillaspirált.”

A POZITIVITÁSA KITERJEDŐ VOLT

Hannah kijelentette, hogy több, mint három éve dolgozik kozmetikusként, de még soha nem találkozott ilyesmivel.

Az idős férfinek köszönhetően ez volt Hannah legszebb napja a pályafutása során, és hogy a férfi szeretete mindenkit inspirált. A világon az összes embernek megmutatták, hogy az igaz szeretet létezik.

DICSÉRET AZ ÚRIEMBERNEK

Hannah azt nyilatkozta, hogy az idős férfi példaértékű, mert gyorsan megtanulta az új készségeket, és elszántságot mutatott a siker érdekében. Az interneten a bejegyzés vírusként terjedt, sokan elérzékenyültek a férfi tettén, amit a felesége iránt tett.

Az egyik kommentelő azt írta: “Ez könnyekre fakasztott. A szeretet, amit ez a férfi a felesége iránt érez, gyönyörű és csodálatos. Az is különleges ember, hogy időt szán rá, és türelemmel és megértéssel tanítja őt.”

Még sok hasonló szívmelengető történetet osztottak meg, és ez bizonyítsa, hogy a világ egy gyönyörű hely. Az egyik internetező a következőképpen nyilatkozott:

“Imádom ezt! Anyukám 2 hónappal ezelőtt vesztette el a harcot az AML-lel. A mostohaapám megtanulta, hogyan kell neki pedikűrözni, és majdnem egy éven keresztül minden hónapban megtette.”

Ő VOLT A PÉLDAKÉP

Az idős úr tettei sok fiatal számára példát mutatott, és a kommentelők örültek, hogy a történet hatalmas sikert és figyelmet kapott. Valaki “igazi példaképnek” nevezte a férfit, és kijelentette, hogy mindennél jobban szereti a feleségét.

Továbbá egy másik felhasználó megjegyezte: “Ez egy olyan típusú történet, aminek el kell terjednie az interneten. Milyen csodálatos ember. Igazi szerelem.”

Egy internetező megosztotta, hogy az ő édesapjuk is hasonlót tett az édesanyjukért, mert Alzheimer-kórban szenvedett. Hozzátették:

“Minden nap felöltöztette, sminkelte és rendbe hozta a haját. Korábban mindig is csodálatosan nézett ki, és ő gondoskodott róla, hogy az is maradjon”.

Az idős úr bebizonyította, hogy az igaz szerelem lángja soha nem alszik ki. A történet arra is megtanít minket, hogy szeretteinket helyezzük előtérbe, ezzel is bebizonyítva mennyire fontosak számunkra.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin