Egy őt elrabolta az exe, de egy fiú észrevette, és nem mindennapi dolgot művelt


0
Hirdetés

A fiatal férfi egy életveszélyes helyzetbe hozta magát, amikor megszerette volna védeni egy embertársát.

A családi belüli erőszak sajnos világszerte el van terjedve, amely mindkét nemet érinti. A legkimagaslóbb statisztika az Egyesült Államokban van. Minden 4 amerikai nőből 1 élete során családon belüli erőszakot fog tapasztalni. A nőket nagy valószínűséggel rabolják el a volt szeretőjük.

AZ OROSZLÁN BARLANGJÁBA SÉTÁLVA

2015-ben egy kanadai lakost élettársa próbálta elrabolni. A rendőrség tudott az esetről és a rendőrség hadnagya következőképpen nyilatkozott: “Egy 29 éves nőt, volt barátja próbálta elrabolni és úgy véltük, hogy ez a férfi veszélyes lehet.”

A legrosszabb helyzet közepette, a rémült nő megkérte a 17 éves montreali Malyk Bonnet-t, hogy segítsen neki, a tinédzser nem habozott.

Hirdetés

AZ EMBERRABLÁS

Az emberrablásról mit sem sejtve Bonnet rögtön megérezte, hogy a nő bajban van, amikor meglátta, hogy a férfi lökdösi. Miután a férfi odalépett hozzájuk, pénzt kértek tőle buszra. A fiatal férfi úgy döntött, hogy ad nekik pénzt, de amikor a nővel kettesbe maradt a nő könyörgött, hogy segítsen neki. így Bonnet is csatlakozott hozzájuk, bár kezdetben nem arra volt az útja.

Amikor odaértek a fiatal férfi felajánlotta, hogy meghívja őket vacsorára a Tim Hortons-ban, amit ők el is fogadtak. Eközben a fiatal férfi bement az étterembe és gyors felhívta a rendőrséget.

A MEGMENTÉSRE

Pár perc alatt a rendőrség már ott is volt, hogy letartóztassák a veszélyes személyt. Miután a férfit megbilincselték, az áldozat nem szólt a fiatal férfihez, de ő visszaemlékezett:

Hirdetés

“Szemkontaktusba léptünk, és könnyes volt a szeme. Nagyon boldog volt.”

Bonnet egyik napról a másikra egy hőssé vált, és bátor tettei miatt a Journal de Montreal címlapján találta magát.

A rendőrség visszatérítette a fiatal férfinak a pénzt, amit a nő megmentésére költött, amely 250$ volt.

A BÁTORSÁG NEM KERÜL SEMMIBE

A fiatal férfi következőképpen nyilatkozott: A pénz nem jelent semmit. A kaja semmit sem ér. Egy életért? Egy élet tényleg fontosabb, mint a pénzem.”

A világon az emberek nagy része egyet ért, hogy amit Bonnet tett azzal megérdemelte a hírnevet és sok dicséretet. A fiatal férfit nemzeti bátorsági díjra jelölték.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin