Hajléktalan lányra felfigyelt egy modellügynökség, ami ezek után történt az hihetetlen


1
Hirdetés

A homályban fekvők nyöszörgései között néma lehetőségek rejlenek a piszkos utcákon, sokan vakok a lehetőségekre. Csak az éles szeműek és nyitott elmével rendelkezők vehetik észre a remény pislákoló szikráit, amelyek közül néhány készen áll arra, hogy lángra lobbanjon.

A világon nagyon elterjedt a hajléktalanság, valakik a pénzükért, és valakik az életükért is koldulnak. Az emberek többsége elmegy a hajléktalanok mellett, és figyelmen kívül hagyják, hogy ezeknek az embereknek segítségre van szükségük.

Az angliai West Sussexből származó Lorna Tucker szerencsés volt, amikor valaki úgy döntött, nem csak elsétál mellette, hanem megpróbál neki segíteni. Az segítő ember látott valamit a lányban, hogy mit tudna adni a világnak.

EGY HAJSZÁLON MÚLIK

Trucker akkor került az utcára, amikor a rokonaival összeveszett. A fiatal lány, ahogy utcára került drogozni kezdett és függővé is vált. Erről a nehéz időszakról a következőképpen nyilatkozott: “Túlélővé válsz, és ez nagyon sokat árt neked. Tudod, hogy nincs szükséged semmire és senkire, és csak túlélni tudsz”.

Hirdetés

A fiatal lány 17 éves volt, amikor először találkozott egy modellügynökséggel. Ekkor épp pénzt kért a londoni Charing Cross állomáson. A modellügynökséget eleinte elutasította, egészen addig, amíg nem került mélypontra.

A KIFUTÓRÓL A CSÚCSRA

A fiatal lány nagyon nehéz időszakon van túl, de szerencsére sikerült átlendülnie ezen. Körülbelül egy éven belül, amikor elvonóra járt és művészeti iskolába, topmodellként részt vett egy fotózáson. Ez segített neki abban, hogy kikerüljön a hajléktalan életből és sztár lehessen.

“A modellkedés megmentő volt, mert egy nagyobb világot mutatott meg nekem, mint amit addig ismertem”.

Trucker azt mondta, hogy a modellkedés alatt, olyan emberekkel került kapcsolatba, akik segítségével már máshogy lássa a világot. Ezek közül néhány inspiráló személy volt, mint például az elismert fotósok, Rankin és Steven Klein.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✍️ Lorna Tucker 🎥 (@lornatucker) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

ÚJ PERSPEKTÍVA

A világot új szemmel szemlélő technika része, hogy a volt függő most már hisz abban, hogy bárki képes átalakítani az életét, és hogy az a mítosz, hogy az emberek soha nem tudnak megváltozni, csak egy mítosz.

2017-ben a 30 éves fiatal nő úgy döntött, hogy szeretne teljesen új életet építeni magának, és elszakadni a régitől. Most anyaként, íróként és rendezőként is élvezi az idejét.

Trucker egykor koldus és drogfüggő, tehát nagyon nehéz időszakon van túl, de sikerült ebből is felállnia. Ma már nem szégyenkezve járja az utcákat, hanem lendülettel, és kész arra, hogy bármilyen kihívásba belefogjon.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

1
admin