Hajléktalan férfi, aki 2 éve nem fürdött, ingyen éjszakát kapott egy luxusszállodában


0
Hirdetés

Nyolc szerencsés hajléktalan luxus-éjszakát töltött a Malmaison Leeds Hotelben, miután egy cég nem vette igénybe a foglalásukat.

Általában ha valaki nem tud elmenni de már lefoglalta a hotel szobát, akkor visszakapja a pénzét. Azonban egy vállalat úgy döntött tesznek valamit jót, ha már nem tudnak elmenni a szállodába.

A Sodexo, egy nemzetközi szolgáltató vállalat nyolc szobát foglalt az Egyesült Királyságban található Malmaisonban, azonban az utolsó pillanatban már nem volt rá szükségük.

JÓ CSELEKEDET

A vállalat megkérdezte, hogy a szobákat amiket már kifizettek, fel-e használhatják környékbeli hajléktalanok. A Sodexo ügyvezető igazgatója következőképpen nyilatkozott:

Hirdetés

“Biztosítani akartuk, hogy ezeket a szobákat kihasználják, ezért miután beszéltünk a szálloda vezetőségével, felvettük a kapcsolatot a helyi jótékonysági szervezettel, a Homeless Street Angels-szel, amely ételt és felkereső szolgáltatásokat nyújt a kiszolgáltatott embereknek.”

Mivel nyolc szobát foglaltak le, így nyolc hajléktalant tudtak elszállásolni, akik örömmel fogadták a hírt. A szálloda a nyolc vendéggel úgy bánt, mint bármely más fizető vendéggel.

A nyolc szerencsés férfi közül az egyik már két éve nem fürdött, és sírva fakadt mikor tudatták vele, hogy ő is eltölthet egy éjszakát a Malmaison szállodába. A szálloda főigazgatója, Sara Hargraves is nagyon boldog volt, hogy nyolc embernek egy normális és luxusban eltöltött éjszakát adhatott.

A Hajléktalan Utcai Angyalok társalapítója és igazgatója, Becky Joyce megosztotta, hogy mindenki teljesen levolt döbbenve a fantasztikus hír hallatán.

Hirdetés

HÁLÁLKODÁS

A szerencsés nyolc ember közül az egyik elmondta az igazgatónak, hogy nagyon hálás a lehetőségért, amit kapott, és következőképpen nyilatkozott:

“Mióta itt vagyok, nem álltam meg mosolyogni. Háromszor fürödtem le és nem akartam kijönni.”

A Hajléktalan Utcai Angyalok tiszta ruhát és étkezést biztosítottak a hajléktalanok számára. A nyolc ember másnap reggel a szállodai szállás részeként reggelit is kapott.

 

“Néhányan közülük már egy ideje nem tudtak rendesen megmosakodni, így csak egy meleg fürdő és tiszta ruhák felvétele ahelyett, amit hetek óta viselnek” – mondta Joyce, miután megemlítette, hogy a vendégek egyenesen a meleg zuhany felé vették az irányt.

Nem csak A Hajléktalan Utcai Angyalok igazgatója, hanem a szálloda főigazgatója is boldog volt, hogy nyolc embernek egy normális és luxusban eltöltött éjszakát adhatott.

 

@janikon_ No, I can’t re-record this, I’m laughing too hard #fyp ♬ original sound – Stu

A nyolc személy nagyon boldog és udvarias volt a szálloda minden alkalmazottjával, és nagyon hálásak voltak azoknak az embereknek, akik segítségükkel hozzájárultak, hogy mindez megvalósuljon.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin