Fiú megkéri anyukáját, hogy fogadjon örökbe egy hajléktalan nagypapát, akit saját lánya hagyott magára az utcán


0
Hirdetés

Amikor egy kisfiú meglátott egy hajléktalan, idős férfit az utcán állni, aki reszketett a hidegtől, és úgy érezte, hogy segítségre van szüksége az idős férfinak.

A kedvességgel és nagylelkűséggel bárki életét jobbá tudjuk tenni, mivel nem tudhatjuk, hogy az illető min ment keresztül. Lehet, hogy könnyű tiszteletet és elfogadást tanúsítani a családod és a barátaid iránt, de az igazi dolog az idegenek iránti tisztelet.

A REGGEL, AMELY MINDENT MEGVÁLTOZTATOTT

2017-ben az egyik reggel az anyuka iskolába vitte a fiát Paraná-ba. Az iskolába menet úgy döntöttek megállnak venni pár frissen sütött süteményt a kisfiúnak.

A négyéves kisfiú, Captio Tiziano nagyon várta, hogy kedvenc süteményeit fogyassza el, de eközben valami felkeltette a figyelmét. A kisfiú észrevette, hogy egy idősebb férfi vizesen, cipő és meleg ruha nélkül áll ki az esőben.

Hirdetés

A MELEGSZÍVŰ KISFIÚ

Az édesanyja látta, hogy kisfiát megérintette a hajléktalan idős férfi ezért megkérdezte fiától, hogy vegyenek-e valami meleg ételt az idős férfinak. Tano már megszokta milyen életkörülmények között él, de nem tudta, hogy a sor valamit tartogat még számára.

VETT NEKI ÉTELT

Az anyuka és kisfia nem ismerték az idős férfit, azonban egy kis kedvességgel meleg ételt adtak az idős hajléktalan férfinak. Miután megvették a süteményeket és szendvicseket, megkínálták az idős férfit vele, akinek arcán rögtön mosoly látszott, és nem győzte megköszönni az anyuka és fia kedvességét.

Hirdetés

EGY SZÍVMELENGETŐ CSERE

Miközben ételt adott Tanó-nak, a kisfiú megkérdezte: “Nagyapa, boldog vagy?” A hajléktalan izgatottan válaszolt: “Igen, fiam”. A beszélgetést tovább folytatták.

“Itt kezdődött a történet, mert a fiú elmondta, hogy szüksége van egy kabátra és egy pár papucsra, mert azokban fáj a lába. Mondtuk Tanónak, hogy másnap visszajövünk.”

ÚTJAIK ÚJRA KERESZTEZTÉK EGYMÁST

Másnap amikor az édesanya és fia iskolába indultak sehol nem találták az idős férfit, az egész környéket is bejárták, hogy megtalálják. Két héttel később megtalálták az idős férfit aki 55 éves volt, és kőművesként dolgozott.

A HAJLÉKTALAN NAGYPAPA ÖRÖKBEFOGADÁSA

Tano élete megváltozott, amikor örökbe fogadták őt. Tiszta ruhát, új cipőt, jó ételt és meleg ágyat adtak neki. Kifejezte:

“Hát, hála Istennek, és eddig minden rendben van, hála nekik, akik visszaszereztek, mert az utcán feküdtem, és mélységesen köszönöm nekik.”

TÚLÉLNI A MEGPRÓBÁLTATÁSOKAT

Kiderült, hogy az idős férfi rossz életkörülmények között élt. “A saját lányom elhagyott hajléktalanként, és elszökött egy gengszterrel.”

A LEGJOBB BARÁT MEGTALÁLÁSA

Tano megbékélt az életkörülményeivel, miután a lánya elhagyta, de nem tudta, hogy a sors valamit tartogat számára. Amikor megkérdezték tőle, hogy mennyi ideig élt az utcán, Tano elmondta:

“Egy évet éltem kint az utcán. Házról házra, de anélkül, hogy bármi rosszat tettem volna. Alkalmi munkákat végeztem, hogy vegyek egy kis ruhát, de nem bántottam senkit.”

A FELÉPÜLÉS ÚTJÁN

Miután Tano odaköltözött a családhoz, sok boldog pillanatuk volt. Az idős férfi és legjobb barátja elválaszthatatlanok voltak. Az anyuka elmondta, hogy férje támogatta őket abban a döntésben, hogy hazahozzák az idős férfit. Később azt nyilatkozta az anyuka, hogy amióta családjuk része lett az idős férfi az állapota is javult.

“A legfontosabb, hogy jól van, a térdei egészségesek, mindenen belül próbáljuk meggyógyítani.”

Az események elképzelhetetlen fordulatával Tano már nem volt többé az elhagyott hajléktalan, volt egy odaadó családja, egy legjobb barátja, és egy olyan otthon, amelyet annyira megérdemelt. A történetük visszaadja az emberiségbe vetett hitet, hogy még léteznek jó emberek a világon.

Ez a történet arra tanít meg minket, hogy segítsünk másokon akiknek szükségük van rá, mert nem tudhatjuk miért kerültek abba a helyzetben, ahol épp most vannak.

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin