Fiú karácsonyi dobozt küld egy névtelen lánynak a Fülöp-szigeteken, 14 évvel később feleségül veszi őt


0
Hirdetés

Egy fiatal fiú karácsonyi csomagot küldött a Fülöp-szigetekre, sosem gondolta volna, hogy az idő elteltével majd találkozik a címzettel. Évekkel később azonban egy olyan üzenetet kapott Facebookon, amely örökre megváltoztatta az életét.

A történet főhősei, Tyrel Wolfe és Joana Marchan különböző világrészeken éltek, és sosem gondolták volna, hogy egy Samaritan’s Purse által szervezett Operation Christmas Child karácsonyi projekten fognak megismerkedni.

Az idahói Midvale-ben élő Wolfe hétéves volt, amikor egy doboz ajándékot küldött egy külföldön élő idegennek. Marchan számára az ajándék sokat jelentett. A dobozban egy Wolfe-ról készült kép volt.

AZONNALI KAPCSOLAT

Teltek az évek míg Marchan el nem határozta, hogy megkeresi azt a személyt, akitől a karácsonyi ajándékot kapta. 2009-ben a Facebook-on találta meg a férfit, azonban a férfi elutasította a baráti felkérést. Két évvel később újra megpróbálta.

Hirdetés

A férfi ekkor már kíváncsi volt és megkérdezte tőle, hogy ki ő. A pár elsőnek a karácsonyi ajándékról kezdett beszélgetni, de később a beszélgetésük mindennapossá vált. Később a férfi elhatározta, hogy meglátogatja barátját a Fülöp-szigeteki Manilában.

MEGKÉRTE A KEZÉT

A férfi egy izgalmas időszakként tekint rá. Wolfe a következőképpen nyilatkozta: “Tudtam, hogy nagy kockázatot vállalok. Soha nem utaztam még egyedül, nemhogy idegen országba, és olyan emberekkel találkoztam, akiket nem ismertem, és akiknek a létezéséről nem is tudtam.”

Wolfe kétszer utazott el egy évben, és az egyik alkalomkor a lány kezét is megkérte.

Hirdetés

A CSODATÖRTÉNETÜK

A pár Wolfe hátsó kertjében mondta ki a boldogító igent, és erre emlékezetes pillanatként tekintenek vissza. Marchan az Egyesült Államokba költözött. Azóta már közös házat is vásároltak és van egy fiuk, akit Harlan-nak hívnak.

A pár a kapcsolatukra csodaként tekintenek és úgy vélik, hogy Wolfe doboza nem véletlenül jutott el Marchan-hoz.

AZ ONLINE REAKCIÓ

Wolfe a következőt mondta: “Meg akarjuk osztani a szeretetünket. Mindketten áldottnak és hálásnak érezzük magunkat, hogy a sors összehozott minket.”

Az internet közösségét nagyon motiválta a pár szerelmi története, és néhányan a saját tapasztalataikat is megosztották. Az egyikük a saját életükről mesélt: “Gyerekkoromban én is kaptam egy cipősdobozt karácsonyra a Fülöp-szigeteki misszionáriusoktól, nem tudva, hogy én is egy misszionáriushoz megyek majd feleségül.”

EGY ÉLETEN ÁT TARTÓ SZERETET

Egy másik felhasználó a következőt írta: “Ti tényleg nem tudjátok, hogy a cipős dobozok mennyi boldogságot okoznak a gyerekeknek.” A gyerekek minden évben megkapják a dobozokat, és ettől lesznek különlegesek az ünnepek.

Életre szóló szeretet lett egy jótékonysági cselekedettől.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin