Fiatal nő pénzt ajánlott fel egy hajléktalan férfinak, és végül 2 közös gyermekük született


0
Hirdetés

Nehéz lenne elhinni, hogy egy nő két gyermeket szül egy hajléktalannak, akinek korábban pénzt adott. De Jasmine Grogan szerint pontosan így történt, és a történet vírusként terjed az interneten.

Bár a Valentin-nap csak egyszer van egy évben, a szerelem mindig a levegőben marad! A történet 2020-ban kezdődött, amikor Jasmine Grogan találkozott egy hajléktalannal egy szupermarket előtt.

A nő TikTok-on osztotta meg szívmelengető történetét, ami később vírusként elterjedt. Később Jasmine Grogan úgy döntött esélyt ad a férfinak, Macauley Murchie-nak.

EGY GYORS ELLÁTÁSI FUTÁSSAL KEZDŐDÖTT

Jasmine Grogan 2020-ban egy szupermarketben vásárolt, amikor meglátta a kint ülő hajléktalan férfit.

Hirdetés

A nő pénzt ajánlott fel a férfinak, amit ő visszautasított. Így nő továbbment vásárolni, azonban nem tudta kiverni a férfit a fejéből aki nem fogadta el a pénzt.

A vásárlás után Grogan kiment, és ismét meglátta a hajléktalan férfit aki ugyan ott ült, mint mikor a nő bement vásárolni.

A nő mindkét keze tele volt nagy bevásárlós táskákkal, de ismét megállt a férfinál, hogy megkérdezze van e valamire szüksége. A férfi ismét visszautasította.

Azonban a  hajléktalan férfi később felajánlotta a nőnek, a bevásárlótáskákat segít elvinni a taxihoz.

Hirdetés

EGY VACSORA ÉS EGY HOSSZÚ BESZÉLGETÉS

A nő elmondta, hogy amikor együtt vacsoráztak érezte, hogy van valami különleges a férfiban. Hosszú beszélgetéseket folytattak egymás életéről.

Később a nő vett neki egy mobiltelefont, hogy tudják tartani a kapcsolatot. Ezután kapcsolatukat sok telefonhívás és szöveges üzenetek tartotta össze.

Grogan később TitTok-on osztotta meg beszélgetésüket képernyőképekkel. A férfi nagyon hálás volt és elmondta, hogy ő is érezte a kapcsolatot az első találkozásnál. Az első szövegben a következő állt:

“Szebbé tetted a napomat, nagyon köszönök mindent, csodálatos vagy. Nem tudok nem gondolni rád.”

A nő a következőt válaszolta: “Nem kell megköszönnöd, én sem tudlak kiverni a fejemből.” Ezután meghívta ebédelni.

VÁLTOZÁS AZ ÉLETBEN

Az ebéd után a vacsorát is együtt töltötték, és a nő felajánlotta a férfinak, hogy segít neki jobb ruhákat beszerezni.

A férfi végül ott maradt éjszakára, és azonnal egymásba szerettek.

@jazandmac1 Today I miscarried our baby I was around 7 weeks pregnant and I don’t really know how to feel anymore I feel numb…heartbroken. And drained…it was not our time 💔🕊#infantlossawareness #misscarriage #lost ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) – Fearless Motivation Instrumentals

Ahogy a kapcsolatuk érettebbé vált, egyre több randevúra kezdtek járni, és a férfi elkezdte rendbe tenni a külsejét, leborotválta a szakállát, rendbe hozta a fogait, és remek állást szerzett.

Ahogy az idő telt, egyre jobban beleszerettek egymásba, majd nem sokkal később a férfi megkérte a kezét, és most már két közös gyermekük van. A nő később következőképpen nyilatkozott:

“Annyira örülünk, hogy egymásba szerettünk, és hiszünk abban, hogy minden okkal történik, ő sokkal jobbá tette az életemet, és most már el sem tudnám képzelni nélküle.”

@jazandmac1 The best people come unexpected 🤍#foryoupage #homeless #myman ♬ BRENT MORGAN What Dreams Are Made Of – Brent Morgan

A FELHASZNÁLÓK VÉLEMÉNYE

Grogan és Murchie kapcsolata ma is tart, és a TikTok közönség úgy gondolja, hogy az ő kapcsolatuk romantikus történet és mindenkinek inspiráló lehet.

Az interneten az egyik személy azt írta: “Talált egy házat és egy otthont, ez annyira aranyos”, míg mások akik negatívabban látták a dolgokat megkérdezték, hogy mennyire pontos a történet:

“Ez egy vicc volt, igaz?”

A nő mikor túl sok negatív komment jelent meg elárulta, hogy TikTok-on ez egy trend, de ez nem azt jelenti, hogy a férfit nem szeretné.

Az egész történet megható, de sok ember nem akarta elhinni, hogy a nő érzései valósak. Ez a történet bizonyítsa, hogy egy jóindulatú gesztus milyen messzire is vezethet.

via

 

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin