Fiatal férfi felajánlja a gyenge idős hölgynek, hogy emberi szék lesz, miután beszorultak egy liftbe


0
Hirdetés

Egy fiatalember egy interjú alatt bizonyította gyors gondolkodását, miután önzetlenül cselekedett egy idős emberrel szemben. A páros szorult helyzetbe került, de a férfi mindent megtett, hogy megkönnyítse a dolgukat.

Cesar Larios számára egy átlagos munkanapnak indult, azonban munkahelyén váratlanul beszorult egy idős hölggyel a liftbe. Miközben várták a segítséget az idős hölgy elmondta a férfinak, hogy nehezen bírja ha sokáig kell állnia. Ekkor a férfi igazán lovagias gesztushoz folyamodott.

LARIOS EMBERI SZÉK LETT

2014-ben Larios és munkatársai épp költöztettek egy 10 emeletes épületben. A férfi és az idős nő ekkor szorultak be a liftbe. Azonban aggodalma növekedett, amikor az idős hölgy Rita Young elmondta, hogy ő is klausztrofóbiás.

A fiatalember észrevette, hogy az idős hölgy nehezen bír állni, bár volt nála járássegítő. A férfi rögtön négykézlábra támaszkodott, hogy segítsen Young-nak.

Hirdetés

A férfi elsőnek próbálta biztatni Young-ot, hogy leüljön, majd fél órán keresztül játszotta az emberi széket. Az idős hölgy nyugtalankodott, majd ő is segített enyhíteni a kellemetlenségeit.

LARIOS TÖRTÉNETE HAMAR ELTERJEDT

Miután megérkezett a segítség, a tűzoltók felfeszítették a liftet, hogy az emberek kijuthassanak. A lovagias gesztusról fénykép is készült, amit a munkatársa készített róla és a hátán ülő 79 éves nőről.

Miután a fényképet megosztották az interneten az vírusként terjedt és a férfi önzetlen cselekedete sok embert érzelmileg megérintett. Népszerűvé vált a költöztető cég, ahol a férfi dolgozott. A férfi ezek után következőképpen nyilatkozott:

“Egy nagyon kedves idős nővel utaztunk. Amint elakadt, a hölgy azt mondta, hogy nem tud hosszabb ideig állni. Ezért felajánlottam, hogy székként szolgálok. Nagyon hálás volt.”

Hirdetés

Az idős hölgyet lenyűgözte a férfi cselekedete, és hálája jeléül a férfi édesanyjának mondott köszönetet hogy “igazán jó fiút” nevelt fel.

A költöztető cég nagyon büszke volt Larios-ra. Világszerte mindenki a férfi kedvességét hangsúlyozta és, hogy “a lovagiasság még ma is él”.

 

A költöztető cég elnöke úgy értékelte, hogy Larios cselekedete “a régimódi szolgálat és a felebaráti segítség nagyszerű példája”. Hozzátette, hogy nagyszerű, hogy ilyen őszinte cselekedetet rögzített a kamera.

Sokan a közösségi oldalakon írtak megható üzeneteket a fiatal férfinak.

Sokszor gondoljunk az idősekre, mivel Ők már gyengébb képességűek fizikailag. Ne habozzunk segíteni, ha látunk egy idős járókelőt aki nehezen tud átkelni az átkelőn.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin