Fantasztikus esküvője volt egy 97 éves nőnek és férjének 77 évvel azután, hogy kimondták az “igen”-t


0
Hirdetés

Egy iowai idős házaspár a legemlékezetesebb módon ünnepelte meg a házassági évfordulóját. A 97 éves menyasszony, akinek az esküvője napján nem volt ruhája, végül 77 évvel később, az újrajátszott esküvői szertartáson viselt egyet.

Nincs szebb dolog, mint két szerelmes ember egybekelésének a szemtanúja lenni. Az iowai St. Croix Hospice munkatársai valóban szerencsések voltak, amikor ott lehettek Frankie King és férje érzelmes egybekelésén.

King 1944. szeptember 16-án ment férjéhez, Royce-hoz. Akkoriban még nem volt ruhája, amit az esküvőn viselhetett volna. Azonban később egy gyönyörű, vintage fehér ruhát vehetett fel a szeptember 24-én a hospice személyzet által szervezett esküvői szertartáson.

77 ÉV EGYÜTTLÉT

Az újrajátszott esküvő rengeteg érzelmes pillanattal telt, és a hospice személyzete pedig csak a gyönyörű párról tudott beszélni. Henry Michaelson, a St. Croix Hospice fotósa következőképpen nyilatkozott az esküvőről: “Olyan nehéz volt nem sírni a lencse mögött, amikor tanúja lehettem az érzelmeknek ezzel a gyönyörű párral, és annak a szeretetnek és együttérzésnek, amit a csapatuk beleölt az esemény előkészítésébe”.

Hirdetés

Az esküvőn jelen volt a házaspár lánya, Sue Bilodeau is, aki segített édesanyjának a készülődésben. King 98 éves férje egy virágokkal díszített rögtönzött oltár mellett állt, miközben várta a menyasszonyát.

Az esküvői eseményt akkor rendezték meg, amikor a hospice munkatársai megtudták, hogy az idős házaspárnak soha nem lehetett nagyszabású esküvője:

Az édesanya megemlítette a lányának: “Kétnapos határidővel házasodtunk össze, miközben apa csak egy rövid szabadságon volt… mielőtt a tengerentúlra ment a második világháborúba. És nem volt időnk nagy esküvőt tervezni…”.

Néhány héttel később a hospice munkatársai úgy döntöttek, hogy a hátsó kertet átalakítsák, mintha egy 1940-es évekbeli esküvői helyszín lenne.

Hirdetés

A SZERETET FÉNYE

Az esemény meghatóbb lett, miután a zenekar szaxofonon és gitáron 1940-es évekbeli slágereket játszott. A St. Croix Hospice egy másik munkatársa, Kacie Derr emlékezett vissza az emlékezetes alkalomra: “A fény a szemében, bárcsak mindenki láthatta volna. Azt mondta nekem, hogy olyan gyönyörűnek érzi magát.”

Royce és King szeretettel néztek egymás szemébe, miközben a virágokkal díszített boltív előtt csókolóztak. Bilodeau hozzátette, hogy amikor az édesapja meglátta az édesanyját, nem tudta abba hagyni a mosolygást.

A NETEZŐK REAKCIÓJA

A királyok, akiknek két gyermekük, négy unokájuk és több dédunokájuk van, számos jókívánságtól körülvéve élték át életük legkülönlegesebb napját. Édes újraegyesítésüket a netezők is imádták, akik gyorsan megosztották szeretetteljes kommentjeiket.

Az egyik felhasználó azt írta: “Lélegzetelállító pillanatok megörökítve annyi mindenben.”

Egy másik felhasználó pedig hozzátette: “Ez az egyik legédesebb dolog, amit valaha láttam. Köszönjük a hospice-nak és minden érintettnek, hogy ezt a különleges napot a számukra. Könnyeket csalt a szemembe. Csodálatos!!!”

Egy másik pedig megdicsérte a hospice kedves gesztusát: “Milyen gyönyörű pár! Köszönjük a Hospice csapatának, hogy ilyen kincset érő napot adtak nekik!”

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin