Ez a három testvér reméli, hogy ugyanaz a család fogadja örökbe őket


0
Hirdetés

Több ezer olyan gyermek van a világon, akik nem elég szerencsések ahhoz, hogy szüleik gondoskodjanak róluk. Néhányan közülük rokonoknál élnek, mások abban reménykednek, hogy örökbe fogadják őket egy olyan családba, amelyet majd sajátjuknak nevezhetnek.

Ezek a testvérek, William (11), Marshall (10) és Aiden (10) nagyon jól ismerik ezt az érzést. A három testvér kétségbeesetten keres egy olyan otthont és családot, ami mindhármukat befogadja.

 

Az ikreket, Marshallt és Aident, valamint idősebb testvérüket, Bobbyt Curlynek, Larrynek és Moe-nak becézik. A Partnerships for Children szerint úgy játszanak, ahogy csak a testvérek tudnak, és szeretik megosztani egymással a dolgokat.

Hirdetés

Sajnos a fiúk otthont keresnek, de nem akarják, hogy elválasszák őket egymástól.

Ennek érdekében keresik a megfelelő családot, amely befogadja őket. Ahogy ők mondják:  “Családot szeretnénk!”

A szervezet szerint Bobby csendesebb, mint fiatalabb testvérei, és igyekszik mások kedvében járni. Érdeklődési köre az úszás és a harcművészetek, de szívesen játszik Minecraftot és rejtvényeket is fejt.

Aiden viszont egyfajta “vezér”, aki szeret a szabadban lenni és új dolgokat tanulni. Ikertestvére, Marshall egy vidám, kreatív fiú, aki mindkét testvérével szívesen tölti az időt.

Hirdetés

A Partnerships for Children szerint a fiúk számára az lenne a legjobb, ha egy olyan párhoz kerülnének, akiknek nincsenek gyerekeik. Szerintük a családnak a három fiúnak kell szentelni magát, valamint kiemelték a srácok testvéri kapcsolatuk fontosságát.

Mikor megkérdezték, hogy mit jelentenek számára  testvérei, Marshall (10) azt válaszolta: “A barátságot”

Aiden szerint pedig a “szeretetet”. Aiden emellett azt is megosztotta, hogy a testvéreknek elegük van abból, hogy egy gyerekotthonokban élnek, és egyik helyről a másikra kell költözniük.

“Három éve vagyok itt” – mesélte. “Egyik házból a másikba kellett költöznöm, és az első házban szobát kellett cserélnem. Sokkal régebb óta vagyok itt, mint ők. Én voltam itt először.”

 

Együtt érzünk ezekkel a fiúkkal, és reméljük, hogy sikerül találniuk egy családot, amelyik befogadja őket.

Kérlek, ossza meg ezt a cikket annak reményében, hogy a testvérek családot találnak.

via: newsner.com

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin