Egy tini megmutatta, milyen trükkel cselezte ki a szállodai betörőt – a videó vírusként terjed


0
Hirdetés

Josie Bowes mindössze 15 éves volt, mikor majdnem betörtek a szállodai szobájába. Családja egy Ocean City-i (Maryland, USA) szállodában pihent, amikor a lány zajt hallott az ajtónál.

Egyedül volt a szobában, és épp zuhanyozni készült, mikor megijesztették a zajok.

Most – négy évvel később – a közösségi médiában osztja meg követőivel az eset részleteit.

“Mielőtt lezuhanyozhattam volna, zajokat halottam. Megnéztem, hogy mi az; és ez a kampós szerkezet volt az ajtó alatt. Csak álltam ott a törölközőmben, mikor egy férfi kinyitotta az ajtót” – osztotta meg a most 19 éves Josie TikTok-videójában.

Hirdetés

“Először arra gondoltam, hogy b***, csak egy törölközőt kötöttem magamra, és valaki be fog törni és elkap engem. Az ajtó egy résnyire kinyílt, én meg csak becsaptam, és rátettem a reteszt.”

Miután Josie becsapta az ajtót, a két férfi a szállodai szobája előtt állva beszélgetni kezdett vele, azt állítva, hogy a szálloda alkalmazottai, és csak meg akarják javítani a törött ajtót.

“Szóval azt mondták, hogy: ‘A kulcskártya elromlott, és be kell mennünk a szobába, hogy megjavíthassuk'” – folytatta Josie. “Résnyire kinyitottam az ajtót, hogy megnézzem, hátha tényleg szerelő. Egyértelműen nem volt az, farmer és póló volt rajta. A hotel elég előkelően öltözteti az alkalmazottakat.”

Ekkor Josie-nak eszébe jutott egy tipp, amit a mostohaapjától, egy rendőrtiszttől kapott: ne hagyd, hogy bárki megtudja, hogy egyedül vagy.

Hirdetés

A két férfi megpróbálta meggyőzni, hogy az ajtót jöttek megjavítani, de Josie reakciója miatt úgy hitték, hogy nincs egyedül a szobában.

“Kiabáltam, hogy ‘Hé apa, van itt valaki, aki megakarja javítani az ajtót’. Emiatt azt hitték, hogy nem vagyok egyedül – és hogy talán az apám is ott van -, elrohantak és eltűntek.”

 

Josie elkerülte a veszélyes helyzetet, most pedig egy TikTok-videóban (ami azóta vírusként terjed) osztotta meg az élményt és tapasztalatait.

“Örülök, hogy ilyen tapasztalatot szereztem, mert így másokat is felvilágosíthatok. Természetesen biztonságban vagyok, de sokkal rosszabbul is végződhetett volna – mondta – Légy óvatos, szerezz be rendes zárakat, és mindig tedd rá a reteszt.”

Josie videóját már több mint 12 millióan látták, és valószínűleg másoknak is segíteni fog, ha netán ilyen helyzetbe kerülnek.

@josiebowers10

#duet with @braccozz #hotel #staysafe #storytime #fyp #oceancity #hilton

♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

 

A gyors cselekvés és mostohaapja jó tanácsainak felidézése mentette meg őt a két férfitól. Nem is akarok belegondolni, hogy mik lehettek a szándékaik.

Oszd meg ezt a hasznos tippet, hogy minél többen tudjanak róla!

via: newsner.com

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin