Egy pár pizzát rendelt, de amikor megérkezett a 89 éves pizzafutár, valami egészen fura dolgot műveltek


0
Hirdetés

Megdöbbentő módon egy 89 éves pizzafutár TikTok hírnevet szerzett, amit néhány törzsvendégének köszönhet.

Derlin Newey közkedvelt pizzafutár, aki minden ügyfelével kedves. Valdez épp ezért döntött úgy, hogy segíteni szeretnének az idős férfinak. Valdez és családja annyira közel kerültek Newey-hez, hogy ha pizzát rendeltek név szerint őt kérték. A család ezért úgy döntött, tesz valami kedveset.

@vendingheads What is this guy doing delivering Pizzas? True hustler 🙏 #fyp #delivery #nest #nestdoorbell #amazon #amazonprime #fedex #ups #usps ♬ Wii – Mii Channel – Super Guitar Bros

A KEDVENC FUTÁR

Valdez és családja nagyon szereti a pizzát, és mindig egy bizonyos étteremtől rendelnek. A Papa John’s a Utah állambeli Roy-ban. Newey-vel különleges kapcsolatot alakítottak ki.

Newey volt egy  jellegzetes mondata, amit minden alkalommal elmondott, amikor pizzát szállított ki a családnak. Ez végett is kedvelte meg a család Newey-t. A bizonyos mondat pedig következőképpen hangzott: “Helló, pizzát szeretnének?”

Hirdetés
@vendingheads He deserves it🥺 #Venmochallenge #fyp #lovewins #delivery @thepapajohnschnatter #greatguy ♬ Wii – Mii Channel – Super Guitar Bros

A MEGOSZTOTT FELVÉTELEK

A család nagyon megszerette Newey kiszállítási módszerét, így hát minden pizzakiszállítását felvették videóra, amit később TikTok-on megosztottak. A videótól mindenki meghatódott és vírusként elterjedt az interneten, ennek köszönhetően Newey TikTok sztár lett.

Az emberek többsége nagyon kedvelte Newey, de voltak akik aggódtak miatta, hogy a 89 éves férfi miért dolgozik még mindig az ő korában. Bár a család nagyon élvezte, amikor Newey szállította ki a rendelésüket, azonban egyetértettek azokkal a személyekkel is akik aggódtak a 89 éves férfiért. Valdez és családja minden áron segíteni szeretett volna az idős férfinak, így hát úgy gondolták meglepik egy kis pénzzel, hogy ne kelljen keményen dolgoznia.

ADOMÁNYOZÁS

Valdez és családja arra kérte az embereket az interneten, hogy adományozzanak egy kis pénzt, amit később áttudnak adni Newey-nek borravaló gyanánt, amiért annyiszor szállított pizzát a házukba.

Hirdetés

Amikor az idős pizzafutár ismét a családnak szállított ki ételt, Valdez 20 dollár borravalót adott neki. Később az elérhetőségét is elkérte, miután tudatta vele, hogy az internet nagyon megkedvelte őt.

Az idős férfi megadta az elérhetőségét, a család pedig tudta, hogy amint összegyűlik a pénz, felhívják Newey-t, hogy átadják neki a borítékot. A család elmondta, hogy bíztak abban, hogy az emberek adományozni fognak, de amennyi pénz összegyűlt arra meg ők sem számítottak.

Valdez elárulta: “Közösen, mint TikTok-közösség, mindannyian összefogtunk, és sikerült 12 000 dollárt összegyűjtenünk ennek a csodálatos embernek.”

AZ AJÁNDÉK ÁTADÁSA

Valdez egy kedd reggel megjelent az idős férfi bejáratánál, hogy átadja neki a pénzt. Ez a pillanat nem csak Valdez-nek, de az idős férfinek is megható volt.

Az idős férfi kinyitotta az ajtót Valdez előtt, aki “Jó reggelt, haver!” felkiáltással üdvözölte. “Hogy vagy?”

Az idős férfi azt hitte Valdez-tól egy pólót fog kapni, amire a jellegzetes mondata van rányomtatva: “Helló, pizzát keresel?”

Tényleg kapott egy pólót, a másik meglepetésre, azonban nem számított. Valdez elmondta az idős férfinak, hogy az ajándékot ő és TikTok közössége szerezte neki.

Newey izgatottan fogadta az ajándékot, de tudni akarta, mi az a TikTok, és volt pár kérdése ezzel kapcsolatban:

“Ez egy online csoport, ahol telefonon keresztül kommunikálnak egymással?”

Valdez átadta az idős férfinak a 12 069 dollár értékű csekket. Az idős férfi nem hitt a szemének nagyon hálás volt, de nem tudta, hogy fogja mindezt viszonozni.

@vendingheads Today is the big day! We all came together on this one 🙏 #fyp #venmochallenge #vendingheads #🍕man ♬ Mood (feat. iann dior) – 24kGoldn

Valdez megtudta, hogy  a pénznek köszönhetően Newey élete kevésbé lesz stresszes és jobban tudja élvezni a hátralevő életét. Az idős pizzafutár elárulta, hogy egy héten 30 órát dolgozott, hogy kitudja fizetni a számláit.

A 12 000 dolláros adomány után még több is érkezett Newey számára, ami már meghaladja a 20 000 dollárt is. Valdez ekkor a fiókot, ahová az adomány gyűlt egyenest átírányította Neweynek, hogy ne rajta keresztül jusson el hozzá.

@vendingheads Here it is 😍 #fyp #venmochallenge #🍕man #love #blessed #gift #lovewins ♬ Aesthetic Girl – Yusei

Amikor megkérdezték Valdez-től miért tette, elmondta, hogy teljes szívből segíteni szeretett volna az idős pizzafutárnak. Azt mondta: “Szüksége volt erre. Örülök, hogy segíthettünk neki. Egyszerűen csak kedvesen és tisztelettel kell bánnunk az emberekkel, ahogy ő teszi. Ellopta a szívünket.”

Egy ember hatalmas ajándékot adott egy másik embernek, hogy már csak élvezni kell a nyugdíjas éveit.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin