Egy kislány kihívta a rendőröket a saját apjára, de a rendőrök nem hitték el, amikor kiérkeztek


0
Hirdetés

Egy fiatal kislány évekkel ezelőtt kihívta a rendőrséget az apja ellen, miután büntetést szabott ki rá, ami törvénysértő volt. Az eredmény nem egészen az lett, amit elképzelt.

Egy megosztott videón, ami vírusként elterjedt egy kínos pillanat látható, amikor a rendőrök megrohamozták a fiatal kislány otthonát. A kislány és apja, Anthony Robertson között akkor alakult ki a vita, amikor ő büntetésből jelszóval zárta le a kislány telefonját.

A kislány azonban nem fogadta el a büntetést, így visszavágott apjának. Felhívta a rendőrséget, hogy az édesapja törvényt szegett.

A RENDŐRSÉG MEGÉRKEZETT

Perceken belül a rendőrség megrohamozta Robertson házát. A kihallgatáskor kiderült, hogy a vita a kislány és az apa között egy 800 dolláros telefon végett volt.

Hirdetés

A kislány úgy nyilatkozott, hogy elvette a telefonját, ami nem az övé volt, mivel nem ő fizette ki. Később azt is hozzátette, hogy az édesapja nem fizeti a számlát. A rendőrök megértették a helyzetet, miután mindkét felet meghallgatták.

A kislányt a rendőröknek csak annyit mondott, hogy a telefonját akarja. Robertson azonban elmondta, hogy ő csak azért vette el a lánytól a telefont, mivel ellenezte, hogy fiatalkorúként nála legyen.

Később azt is hozzátette, hogy azért vette el tőle, mert nem tudta ellenőrizni, mivel jelszóval volt védve.

Hirdetés

A kislány elmondta, hogy csak néha van az apjánál, főként a nagymamájával él. A rendőrök az édesapával értettek egyet, és elmagyarázták a kislánynak, hogy gyerekként hogyan kellene viselkednie. Az egyik rendőr azt mondta: “Tudod mit? Minden, ami a tiéd, az anyádé és az apádé. Az apádnak megvan a lehetősége és a joga, hogy elvegye tőled a telefont”.

Az apa egyetértett a rendőrség magyarázatával és a fiatal lányt megdöbbentette a fordulat.

FIGYELMEZTETTÉK A KISLÁNYT

Mielőtt a rendőrség elment volna, figyelmeztették a kislányt, hogy a 911 csak vészhelyzetben hívja. Wilson hadnagy a South Euclid-i rendőrkapitányságól azt nyilatkozta, hogy a rendőrök rögtön kisiettek a helyszínre, mivel nem volt fontosabb dolguk. A rendőrség hozzátette, hogy ha zsúfoltabb napjuk van, akkor a fontosabb ügyeket intézik.

Az interneten vírusként elterjedt videó az emberekbe kérdéseket vetett fel. Vajon lopásnak vagy büntetésnek kell-e tekinteni, ha a szülő elkobozza a gyermek személyes tulajdonát.Voltak olyan emberek akik egyetértettek Robertson cselekedetével, azonban voltak akik nem tartották helyénvalónak.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin