Egy kisfiút 33 évvel ezelőtt elraboltak, de most újra találkozott a szüleivel egy fura véletlennek köszönhetően, és a találkozás elképesztően megható volt


0
Hirdetés

A kisfiút amikor elrabolták minden reménye elszállt, hogy ismét látni fogja családját. Azonban találkozott TikTok-on, olyan személyekkel, akik segítettek neki. 

Kína jelentős küzdelemmel néz szembe az országon belüli gyermekrablások leküzdésében. A 2015-ös becslések szerint évente 20 000 gyermeket rabolnak el.

2021 elején a Közbiztonsági Minisztérium egy kampányt indított, ahol az eltűnt gyerekeket próbálják megtalálni.

EGY TRAUMATIKUS EMLÉK

Majdnem egy év alatt sikerült 8 307 gyermeket megtalálni. Li Jingwei már gyermekkorában elrabolták, ekkor mindössze 4 éves lehetett. A kisfiú soha nem gondolta, hogy ismét látni fogja a családját.

Hirdetés

A történet 1988-ban Lankao városában kezdődött, amikor a fiatal fiút örökre elszakították a családjától, amikor egy kopasz férfi csalta el.

Végül eladták az örökbefogadó szüleinek, akik Jingwei állítása szerint kedvesek voltak és jól bántak vele. Az elrablás előtti időszakára nem nagyon emlékezett, kivéve egy térképre, amely a faluját ábrázolta. A fiatal fiú minden nap lerajzolta a térképet.

HAZATALÁLNI

A férfi 2021. december 24-én TikTok-on osztotta meg ezt a fényképet, azonban akkor még nem gondolta, hogy ez örökre megváltoztatja az életét. A kép megosztása után nem sokkal később ismét találkozott az elveszett családjával.

Hirdetés

A 33 éves férfi a következőképpen nyilatkozott: “Nem számítottam arra, hogy ilyen hamar megtalálom a családomat. Amikor az új év első napján megláttam a családomat, úgy éreztem, mintha újjászülettem volna.”

A férfi rögtön felismerte édesanyját, aki azt állította, hogy soha nem hitte, hogy újra látja őt. A fia azonnal sírni kezdett, miután meglátta édesanyja arcát.

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA A MEGMENTŐ

A TikTok felhasználóknak köszönhetően tudta megtalálni a rendőrség az édesanyát. Később pedig egy DNS teszt segítségével megerősítették, hogy a nő rokona. TikTok-on a következőt írta: “Ez a tökéletes szabadulás pillanata 13 nap után. Köszönöm mindenkinek, aki segített újraegyesülni a családommal.”

A közösségi média minden bűne ellenére szép célokat is szolgálhat, mint például a mostani történetben családokat hoztak össze.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin