Egy idős férfi leült vacsorázni egy idegennel, majd egy hihetetlen dolog történt kettejük között


0
Hirdetés

Farris Leonard éppen ebédelt, amikor egy idegen megkérdezte, hogy le-e ülhet mellé. Végül egy remek délutánt töltöttek el közösen ami a férfit és az idegent is boldoggá tette.

A legszebb dolgok akkor történnek meg velünk, amikor a legkevésbé számítanánk rá. Egy férfinak, Farris Leonardnak is hasonló élményben volt része, amikor a Lane’s Ferry Grillben ebédelt.

Egy hétköznapi napnak indult, hogy egyedül egyen egy baconos sajtburgert, ami később egy jó beszélgetéssé alakult.

A KÖZÖS EBÉD

Leonard egy Facebook bejegyzésben osztotta meg az emberekkel, hogy amikor épp ebédelt egy idős férfi ment oda hozzá és megkérdezte, hogy le-e ülhet mellé, mivel az étterem tele volt emberekkel.

Hirdetés

Miközben kitöltötte a rendelését, az étterem egyik alkalmazottja odament Leonard-hoz, hogy elmondja az idős férfi jegyzeteket írt, hogy kommunikáljon, mivel már nem hall és nem tud megfelelően beszélni.

Leonard és az idős férfi az ebéd elfogyasztása közben elkezdtek beszélgetni. A beszélgetés annyira jól sikeredett, hogy csak akkor vették észre, hogy mennyire eltelt az idő, amikor már mindkét oldala tele volt a papírnak. A férfi következőképpen nyilatkozott a történtekről: “Micsoda remek ebéd”.

A KÜLÖNBÖZŐ TÖRTÉNETEK

Az idős férfi különböző történeteket mesélt az életéről, mint például, hogy találkozott John F. Kennedy volt elnökkel, és hogy elutazott Arizonába. Leonard erre a következőt írta:

“Elmondom ezt a történetet, amely talán jelentéktelennek tűnik, csak azért, hogy megosszam, mennyire jelentős volt. Ahogy ott ültem, azon tűnődtem, hogy vajon jobbá teszem-e és reméltem-e, hogy jobbá teszem ennek a 93 éves fiatalembernek a napját”.

Hirdetés

Leonard akarta az idős férfi napját jobbá tenni, végül azt tapasztalta, hogy az idős férfi tette az ő napját jobbá. Mielőtt elköszönt volna tőle gyors megköszönte neki, hogy együtt ebédeltek.

“Látnod kellett volna a szemét és a mosolyát, ahogy olvasta” – mesélte Leonard. “Átölelte a szívét, és olyan kézfogást adott nekem, ami valódi volt.” A két férfi egy fotó erejéig meg is ölelte egymást, és mosolyogva dokumentálták a váratlan napot.

BIZTATTA AZ EMBEREKET

Leonard végül arra buzdította az embereket, hogy legyenek kedvesek másokkal. Az ő története a példa rá, hogy egy kis kedves beszélgetéssel, bárki napját jobbá tudjuk tenni.

Leonard hozzátette, hogy az idő és az együttérzés segíthet jobbá tenni a világot. Más úgy gondolhassa, hogy jegyzetekkel beszélgetni nem nagy dolog, azonban a férfi számára különleges és felbecsülhetetlen volt.

Leonard bejegyzése több embert is meghatott, akik hozzászólásokban osztották meg véleményüket és érzéseiket. Többen viszont felismerték az idős férfit, hogy többször is látták az étteremben.

KORÁBBI TÖRTÉNET

Sajnos nem minden idegenektől érkező üzenet végződik ugyanígy. Korábban egy nő megosztott egy történetet az interneten, hogy egy idegen üzenetet adott át neki, miközben randiztak.

A nő elmondása szerint a mögötte ülő férfi figyelmeztette, hogy a biztonság kedvéért távolodjon el a randi partnerétől. Nagyon vigyázzunk az idegenekkel, mert nem tudhassuk elő, hogy az illetőnek milyen szándéka van.

Azonban Leonard története arra tanít meg minket, hogy a világon akadnak még jó és kedves emberek.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin