Egy haditengerészeti veterán teljesen elérzékenyül, amikor megtudja, hogy mivel lepték meg a közösség lakói


0
Hirdetés

Egy haditengerészeti veterán érzelmes meglepetésben részesült, miután története vírusként terjedt el az interneten. A történet az idős férfi törött robogójáról szólt. Az emberek úgy döntöttek, hogy összefognak és vesznek az idős férfinak egy új robogót. A közösség pillanatok alatt hatalmas összeget gyűjtött össze.

A 79 éves haditengerészeti veterán Kenny Jary hívták. Az idős férfi szeptemberbe regisztrált a TikTok felületre, hogy videóban ossza meg az embereket a szerencsétlen történetéről. Az egykori katona azt remélte, hogy TikTok-on az emberek segítenek neki összegyűjteni a pénzt, hogy vehessen egy új robogót.

ADOMÁNYOZÁS

Az idős férfi csak azt remélte, hogy pár száz dollárt sikerül összegyűjteni, azonban az emberek szívét annyira meghatotta, hogy pár órán belül sikerült a GoFundMe számlára 5000 dollárt adományozni. Jary alig tudott uralkodni az érzelmein, miután megtudta, hogy az emberek összefogtak és segítettek neki.

A TikTok felületen megosztottak egy videót amiben az idős férfi sírva fakadt miután megtudta, hogy sikerült. A videón egy nő hallható, aki megszólítja a haditengerészeti veteránt. A nő később elmondta: “24 óra alatt a TikTok-on emberek, idegenek, akik soha nem találkoztak veled, de szeretnek téged, 5000 dollárt adományoztak neked”.

Hirdetés
@patriotickenny @TikTok family came through with a $5,000 donation for Kenny’s scooter. Here’s his reaction. Grab your tissues. #fyp #fypシ #viral #veteran #senior ♬ Loving Strangers – Russian Red

ONLINE REAKCIÓ

Miután az idős férfi megtudta az összeget sírva fakadt és azt mondta: “Nem, csak viccelsz. Nem tudom, mit mondjak, Amanda. 5000 dollár a TikTok-on? Ez annyira csodálatos. Sajnálom, hogy elérzékenyültem, de nem tehetek róla”.

Jary elmondta, hogy a pénzadomány volt a legszebb ajándék, amit valaha is kapott az életében, persze a gyermekei után. A videóra tizenegymillió megtekintést és 2,5 millió lájk gyűlt össze.

Az interneten az egyik személy azt írta: “Azt hiszem, ez a legőszintébb reakció, amit valaha láttam ezen a platformon. Milyen csodálatos ez az ember! És az emberek, akik adakoztak.”

Hirdetés

TikTok-on az emberek többsége elismerte, hogy a videó inspirációként szolgált számukra. Sokan megköszönték a férfinak az országért tett szolgálatát. Azonban az emberek nem értették, hogy a kormány miért nem biztosít Jary számára robogót, miután éveken át harcolt a hazájáért. Az interneten az egyik személy azt írta: “Nincs ok arra, hogy egy tiszteletre méltó veteránnak bármire szüksége legyen. Köszönjük a szolgálatát, uram”.

Az emberek többsége szeretett volna többet tenni az idős férfiért, mivel meghatotta őket a szívből jövő elismerése. Az adományok folyamatosan érkeztek, és már több mint 100 000 dollár gyűlt össze.

EGY MÁSIK VETERÁN TÖRTÉNETE

Egy másik veterán, David Sickles sírva fakadt, miután a közösség segített neki és kutyájának, hogy ne legyen többé hajléktalan. Az idős férfi évekig az utcán élt kutyájával a közeli erdőben sátorozva. Végül kapott egy állandó otthont, ami megváltoztatta az életét.

A volt katonáknak az országért eltöltött szolgálati éveik után nyújtott segítség egyéb módjai közé tartozik az adományozás a DAV platformnak és az önkéntes munka egy helyi veterán-egészségügyi intézményben.

Ha rendszeresen “köszönő” üzeneteket, az segít feldobni a kedvüket, és úgy érzik, hogy a világ értékeli a szolgálati éveiket és az áldozatos munkájukat.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin