Egy fiú meglátta, amint a mozgássérült osztálytársa sétál az esőben, és azonnal cselekedett – Az internet hősként írt a fiúról


0
Hirdetés

Az interneten vírusként terjedt el egy kép, amelyen két középiskolás diák látszódik. A pillanatot az igazgató örökítette meg.

Az interneten mindenki szeret valami szépet látni, így is kapnak nagy figyelmet a kedvességgel és jótékonysággal kapcsolatos történetek. A megható történetet, ami bejárta már az internetet egy iskolaigazgató osztotta meg.

A PILLANATKÉP

A pillanatról készült kép vírusként terjedt el az interneten, amelyen Lamar és iskolatársa, Jerry Hernandez, aki agyi bénulásban szenved, egy esős napon kint sétáltak.

A képben nem volt semmi, de mégis mindenki szívét meghatotta ahogy Lamar megosztotta az esernyőjét fogyatékos társával. Az agyi bénulásról tudni lehet, hogy befolyásolja a kognitív mozgást, ezért is lett volna nehéz Hernandez-nek, hogy ha egyedül kell átsétálnia a szakadó esőben.

Hirdetés

A FIÚ SEGÍTETT TÁRSÁNAK

Lamar észrevette, hogy Hernandez nehezen járt az esőben, mivel járókerete volt, ezért felajánlotta, hogy megosztja az esernyőjét. Az iskola igazgatója látta és annyira meghatódott, hogy rögtön megörökítette a pillanatot. Amit később Facebook-on megosztott és vírusként elterjedt.

A poszthoz a következő felirat volt írva: “Szívmelengető jelenet pénteken Délnyugat-Floridában a Clewiston Középiskolában. A 8. osztályos Lamar segített osztálytársának egy esős napon. Szép munka, fiatalember!”

Rengeteg jószívű komment érkezett a poszt alá, amiben főként Lamar-t dicsérték a jószívű gesztusáért.

Hirdetés

Hernandez édesanyja, Escobar korábban félt, hogy fiát bántalmazni fogják az iskolában, de mikor meglátta a Facebook-on megosztott képet rögtön megkönnyebbült.

A kedvesség gesztusát sikerült megörökíteni a képpel, és azt is megmutassa, milyen ha törődünk másokkal. Escobar úgy gondolja több ilyen segítő és jószívű ember kéne a világra.

A képet több ezren osztották meg a Faecebook-on, Hernandez azonban nem értette másoknak miért jelent sokat, hiszen ő normálisnak érezte. A két személy között barátság alakult ki és nem gondolták, hogy az ő barátságuk felkapott téma lesz az interneten.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin