Egy férfi kocsmát vesz, de aztán értékeset fedez fel a helység alatt


0
Hirdetés

Egy macclesfieldi férfi felemelkedett a mélypontról, miután felfedezte, hogy egy aranybánya van a kocsmája alatt. A felfedezésnek köszönhetően a vagyona is nőtt.

Doran Binder története 2016-ban kezdődött, amikor megvásárolta a Craig Innt Wildboarclough-ban. Itt szerette volna elindítani a saját kocsmáját. Amikor megvásárolta a helységet, a feleségével épp váltak ezért mélypontra került.

Nemsokkal később pedig elindította a kis vidéki kocsmáját, de ekkor valami különlegeset fedezett fel.

ÚJ FORDULAT

A férfi visszaemlékezett, hogy amikor megvásárolta a helységet, akkor nem volt elég pénze, hogy a vízellátást kifizesse. Azonban a férfi a vízproblémák ellenére is, úgy döntött, hogy belevág a feladatba, és addig kutat víz után, amíg nem talál megoldást a problémára.

Hirdetés

A folyamat miatt magasak lettek a számlák, de ezeket neki kellett kifizetni. Azonban tudta, hogy az éves ellenőrzés miatt, szükséges, hogy a víz biztonságos legyen az emberi fogyasztásra.

Azonban a dolgok új fordulatot vettek, amikor a férfi 27 méter mélyre fúrt a kocsma alatti talajba, és olyan vizet fedezett fel, ami szokatlan volt.

A SZERENCSE

A vizsgálatok eredménye kimutatta, hogy amit talál a kocsma alatt az több mint 700 000 liter tiszta víz.

Amikor a felfedezése elterjedt az interneten, több italgyártó cég is együtt szeretett volna dolgozni vele, ő azonban elutasította őket, és saját palackozóüzemet indított.

Hirdetés

Az üzeme rövid időn belül sikeres lett és indiai, amerikai és kínai vállalatoknak exportált. Az ötgyermekes családapa még mindig nem hiszi el, ami vele történt. A válása után, utolsó mentsvárként vásárolta meg a kocsmát.

A Blair Water vállalat már évekkel ezelőtt felfedezte, hogy a víz milyen csodálatos, azonban az előző tulajdonosokat sehogy nem lehetett meggyőzni, hogy pénzt csináljanak a felfedezésből.

Mikor a cég tulajdonosa, Richard Taylor először találkozott Binder-rel, tájékoztatták a víz csodálatos tulajdonságairól, majd azt mondták: “Negyven éve fúrok vizet, szerte a világon, és ez a legjobb víz, amit valaha fúrtam, mérföldekkel, bárhol”.

Taylor elmondta, hogy a férfi “aranyérre bukkant, amely egyenesen a Shutlingsloe-hegyből folyik”, mivel a környéken nincsenek jó vízre utaló geológiai jelek.

EGY MÁSIK TULAJDONOS

Júniusban egy másik kocsmáros is rejtett dolgot fedezett fel az épület alatt, amit rögtön meg is osztott az interneten.

A háziúr, Toby Brett, aki a somerseti Radstockban, a Holcombe Farmshop and Kitchen-t vezette, egy titokzatos időkapszulát talált, amit az eredeti tulajdonosok hagytak hátra.

A csomagban volt még egy 1971-es árlista és egy üzenet is, amelyen ez állt: “a jelenlegi tulajdonosnak egy korábbi tulajdonostól”.

Brett nagyon fontosnak tartotta a felfedezéseit, amelyek az étterem történelmében is fontos szerepet játszottak. Amikor felújította a létesítményt, igyekezett különböző szerkezetekbe beépíteni a dolgokat.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin