Egy férfi ételt vett egy hajléktalannak, de ami ezután történt vele, arra nem igen számított


0
Hirdetés

A dél-karolinai Myrtle Beach egyik McDonald’s alkalmazottja rendőrt hívott, hogy kirúgjon egy hajléktalan férfit a létesítményből, miután egy vásárló ételt vett neki.

2018-ban vírusként elterjedt az interneten egy videofelvétel, amelyen egy hajléktalant férfit a McDonald’s épületből távozásra kényszerítenek.

A McDonald’s egyik vásárlója, Yossi Gallo felajánlotta a hajléktalannak, hogy veszi neki ételt. Miutána hajléktalan férfi beült, a McDonald’s alkalmazottjai el akarták őt küldeni.

RIASZTÁS

A Myrtle Beach-i rendőrség szerint a McDonald’s egyik alkalmazottja a parkolójukban hívta fel őket, hogy bejelentést tegyen az esetről. A közleményükben következőképpen nyilatkoztak:

Hirdetés

“Egy alkalmazott odalépett a rendőrhöz, és jelezte, hogy a férfi az üzletben tartózkodik. Az alkalmazott kérte, hogy a rendőr adjon ki birtokháborítási figyelmeztetést, és kérte, hogy a személy hagyja el az épületet.”

Amikor belépnek a rendőrök az épületbe Gallo videóra vette az eseményeket. A videón jól látható volt, hogy az idős férfi James Owens csendben befejezi az étkezését, miközben a rendőrök avval vádolták, hogy pénzt kér az emberektől.

A segítő vásárló következőképpen nyilatkozott: “Nem kért tőlem pénzt, még ételt sem kért. Én hoztam neki, és szarok vagytok, hogy birtokháborítást adtatok neki.”

Azonban a hajléktalan férfinak valójában volt gondja a törvénnyel. Sokszor letartoztatták mert ellenállt, és volt testi sértés indok is. Gallo elmondta, hogy ő vitte oda a férfit, és az ételét is ő fizette ki. Myrtle Beach McDonald’s üzletvezetője felszólította Gallót, hogy a hangját vegye lejjebb, de ő azt válaszolta ez a természetes hangja.

Hirdetés

TÁVOZÁS

Később Gallo-nak is távoznia kellett az étteremből és közölték vele, ha visszaakarja kapni a pénzét bírósághoz kell fordulnia. A rendőr azt mondta neki:

“Én vagyok a törvény. Össze kell szednie a cuccait és távoznia kell. Ennyi az egész. Vissza akarja kapni a pénzét? A cégen keresztül kell mennie. Én nem vagyok céges.”

Miután a kedves vásárló és a hajléktalan férfi elhagyta az épületet, elmentek máshová, hogy a hajléktalan rendesen megtudjon vacsorázni. A hajléktalan könnyes szemmel azt mondta: “Nem bántottam senkit”.

Gallo a parkolóban még a rendőr után kiáltott: “Amit csinált, az helytelen, és ezt már maga is tudja. Mélyen legbelül tudod.”

A hajléktalan férfi egy interjúban elmondta, hogy már különböző éttermekben kapott ételt, azonban soha nem kért meg senkit, hogy hívja meg őt egy ételre: “Ez helytelen volt. Azért különböztettek meg a többi embertől, mert hajléktalan voltam”.

A hajléktalan férfinak azonban már valójában volt gondja a törvénnyel.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin