Egy férfi éppen egy ház mellett haladt el, amikor észrevette, hogy lángokban áll és 4 gyerek tartózkodik bennt


0
Hirdetés

A mindennapi hősök köztünk élnek és akkor jelennek meg, amikor az embereknek a legnagyobb szükségük van rájuk. Egy férfi éppen egy ház mellett haladt el, amikor észrevette, hogy valami nem stimmel. Nem habozott, azonnal cselekedett.

Kockáztatnád az életed valaki másért, még akkor is, ha az a személy egy idegen lenne? Míg a legtöbb ember a háttérben marad, és először a saját biztonságára gondol, bizony vannak akik, ennek az ellentetjét művelik. Egy önzetlen férfi az Indiana állambeli Lafayette-ből bebizonyította, hogy nem minden hős visel köpenyt. Olyasmit tett, amit csak nagyon kevesen tennének meg, és ezzel jelentős tiszteletre tett szert.

Hős férfi

Nick Bostic élete 2022-ben váratlan fordulatot vett. Egy átlagos hétfő reggel kora hajnalban egy környéken autózott, nem is sejtve, hogy néhány percen belül minden megváltozik. Bostic látta, hogy lángok tombolnak egy házban, és azonnal lefékezett, hogy közelebbről is megnézze. Nem tudta figyelmen kívül hagyni a vészhelyzetet, és ahogy behajtott a felhajtóra, veszélyes döntést hozott.

Hirdetés

Bostic berohant az égő házba, és sokkolta, amit odabent talált. A férfi látta, hogy a házban mindenki alszik, és nem tudnak a tűzről. Azonnal felkeltette őket és riasztotta, hogy mi is történt. A három gyermek és egy fiatal felnőtt biztonságban kijutott a házból, amikor észrevették, hogy valaki hiányzik. Bostic bátorsága végtelen volt, és a hős visszarohant a házba. A füst és a lángok közepette találta meg a negyedik gyermeket, aki az emeleten sírva ült a szobájában.

Bosticnak valami veszélyes dolgot kellett tennie, hogy kijuttassa őket az épületből. A kisfiút karjában tartva Bostic kiugrott a ház második emeleti ablakán. A rendőrség testkamerája rögzítette a férfi bátorságát, és az érzelmes pillanat sokakat megérintett. Drámai módon, futva jött ki az égő épületből.

Sokan hősként tekintettek a férfira. Elképesztően sok pozitív visszajelzést kapott. Ő azonban másképp gondolkodik. Nem tekintette magát hősnek.

Hirdetés

Randy Sherer, a Lafayette-i Rendőrkapitányság munkatársa is köszönetet mondott Bosticnak inspiráló és önzetlen tetteiért. Bostic állítólag súlyos sérüléseket is szenvedett, és unokatestvére, Richard Stair adománygyűjtést szervezett az orvosi számlák fedezésére. Az emberek lelkesen segítettek, és több mint 200 000 dollárt gyűjtöttek össze a hősnek.

via 

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin