Egy férfi, aki 22 év után kiszabadul a börtönből egy nem mindennapi videóval válik híressé az interneten


0
Hirdetés

Justine Tuckett az édesapjáról csak jókat mondott, akit 22 év börtön után látott csak ismét. Készült róluk egy videó, amelyen épp táncolnak.

Justine Tuckett nagyon fiatal volt, amikor apja, Bill Lorance börtönbe kerül. Lorance és volt felesége akkor már 18 hónapja külön éltek.

BÖRTÖNBE KERÜLÉS

Amikor eljött az ideje, hogy szembenézzen tettei következményeivel, Lorance akkori felesége nem engedte többé kommunikálni a gyerekeikkel. Később azonban visszavonta, és rájött, hogy a gyerekeinek továbbra is szüksége van az apjára.

Amikor Lorance börtönbe került gyermekeivel akkor is próbálta tartani a kapcsolatot hívásokkal és levelekkel. Bár össze volt törte, mégis amikor lányával beszélt pozitív tudott maradni.

Hirdetés

Próbálta támogatni a gyerekeit, még akkor is, ha ki kellett hagynia például a a ballagásokat, születésnapokat, sőt még Tuckett esküvőjét is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justine Lorance Tuckett (@justine_tuckett) által megosztott bejegyzés

ONLINE REAKCIÓ

Tuckett elmondta: “Amikor fiatalabb voltam, minden alkalommal, amikor elfújtam a születésnapi gyertyákat, azt kívántam, hogy jöjjön ki a börtönből… amíg elég idős nem lettem ahhoz, hogy rájöjjek, hogy nem fogom visszakívánni.”

A világon sok ember meghatódott a poszton, amit Tuckett az Instagram-on megosztott meg. Bátorította azokat az embereket, akik hasonló helyzetbe kerültek.

Később Lorance-t kiengedték a börtönből, így időt tölthetett lányával. Az első dolga az volt, hogy lányával együtt táncolt, amit később felkerült az Instagram-ra és vírusként elterjedt.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justine Lorance Tuckett (@justine_tuckett) által megosztott bejegyzés

A pillanat amikor az apuka és lánya táncoltak a parkolóban, fantasztikusan nézett ki és mindenkit meghatott.

Lorance három napot tölthetett a családjával, mielőtt megkezdődött a hat hónapos átmeneti programja a kaliforniai egészségügyi intézményben. Amíg börtönbe volt Lorance teljesen megváltozott, jobb ember lett. Ezt lánya is észrevette és a következőképpen nyilatkozott:

“Apám minden nap beletette a munkát, felismerhetetlen az emberhez képest, aki a börtön előtt volt. Néhány rugalmas ember megjavulhat. Vannak, akik MEGÉRDEMELNÉK, hogy újra bekerüljenek a társadalomba.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justine Lorance Tuckett (@justine_tuckett) által megosztott bejegyzés

A poszt amit Tuckett megosztott mindenkit meghatott, azonban akadtak olyan emberek is akik úgy vélték, hogy egy ilyen ember nem érdemel második esélyt. Tuckett-ban viszont fel sem merült ilyen.

Voltak más inspiráló történetek is olyan emberekről, akik a rácsok mögött töltött idő után átalakultak. Ilyen Ginny Burton története is, amely az interneten vírusként elterjedt. Azoknak az embereknek reményt ad, akik hasonló helyzetbe kerültek.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin