Egy férfi a folyóba rekedt hatalmas hód megmentésére készül – közelebbről megnézi, és valami hihetetlen dologra jön rá


0
Hirdetés

Általában, amikor a kutyát sétáltatom, minden jól alakul – élvezem a friss levegőt, elmélkedem az életről, vagy zenét hallgatok a fejhallgatómon.

De néha-néha a kutyám megérez valamilyen szagot, és elszalad az erdőbe.

Nem mindig szoktam rá nagyobb figyelmet fordítani, de néha azért kíváncsi vagyok, hogy mi keltette fel ennyire a kutyám érdeklődését..

Mikor az oklahomai Jim Passmore sétálni indult a kutyáival, észrevette, hogy kedvencei gyanúsan lézengenek a közeli patak körül.

Mivel a környéken rengeteg hód él, Jim első pillantásra azt hitte, hogy egy hatalmas példányt találtak, de kiderült, hogy valami egészen másról van szó.

Hirdetés

Miután közelebbről megnézte, Jim rájött, hogy valójában egy öreg kutya volt, ami a part közelében ragadt a vízbe. A férfi hívta a rendőrséget, és együtt húzták ki a patakból a bajba jutott állatot.

A kutya, akit később Teddy-nek neveztek el, túlsúlyos volt. A rendőrség szerint emiatt a nyolc éves kutya nem tudott felállni a mancsaira.

Teddy kora és túlsúlya miatt nem tudott kijönni a vízből.

Szerencsére az emberek ki tudták húzni kutyust a patakból, majd az Alta Vista Állatorvosi Klinikára vitték, hogy kivizsgálják.

Hirdetés

Meglepő módon Teddy életét ismét meg kellett menteni.

Miután Teddy felépült, a klinikán úgy döntöttek, hogy elaltatják, mivel nem volt hely a tartására. Egy ketrecben feküdt, és türelmesen várta a halálát.

Szerencsére az Oklahomai Állatvédő Szövetség munkatársai közbeléptek, és befogadták Teddyt!

Teddy eleinte félt az emberektől, de a menhely munkatársai hittek abban, hogy új otthont és szerető gazdikat találnak számára.

Úgy tűnt, senki sem akarja befogadni Teddyt. Egykori gazdája még csak nem is jelentkezett, és az emberek felnőtt kutya helyett általában inkább kölyökkutyát vagy fiatal kutyát vittek haza.

Szerencsére Jessie megjelent és belépett Teddy életébe. Az Alta Vista állatorvosi klinikán gondozta Teddyt, és egyike volt azon kevés embereknek, akikben Teddy megbízott.

A férfi Facebook-oldalát elnézve biztosra vehető, hogy Teddy boldogan él Jesse farmján a többi kutyával együtt.

Jól táplálják, gondozzák és teljes szívéből szeretik. Hát nem csodálatos?

Csodálatos, hogy Teddy története boldog véget ért! Bár ennek az édes kutyának az élete kétszer is veszélyben forgott, a kedves embereknek köszönhetően minden jól végződött számára.

via: newsner.com 

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin