Egy apuka a kisfiával hajléktalanná vállnak, de ekkor történik valami olyan dolog, ami megváltoztatja az életüket


0
Hirdetés

Az apa és egyéves kisfia miután utcára kerültek, próbáltak minél gyorsabban szállást találni. A találati eredmények nem hoztak sikert, egészen addig amíg egy idegennel nem találkoztak.

Egy férfi, hogy jobb életet biztosítson kisfiának 2015-ben New Yorkból Coloradóba költözött. Munkát és szállást is szerzett, azonban a szállás később meghiúsult. James Moss az utcán volt az egyéves kisfiával, azonban volt reménye mivel az emberek kedvesen viselkedtek vele.

EGY ÉLETET MEGVÁLTOZTATÓ TALÁLKOZÁS

Amikor egy idegen ment oda hozzá az utcán, akkor még nem tudta, hogy innentől fog megváltozni az élete. Az idegent Leon Logothetis hívták és az volt a küldetése, hogy világszerte terjessze a kedvességet. Amikor először találkozott Mossal, még egyikük sem tudta mi lesz ebből.

MINDEN SZÉTESETT

Az édesapa megosztotta, hogy miután elköltöztek minden rosszabbra fordult, és a következőképpen nyilatkozott: “Úgy tűnt, hogy minden, amit megpróbáltam tenni, szétesik.” A sorsnak azonban mást rejtett a család számára.

Hirdetés

Amikor a két férfi beszélgetett Logothetis megtudta, hogy Moss hajléktalan, és megdöbbentette, hogy az apa képes beszélni a fájdalmáról.

A NAGYLELKŰ ADOMÁNY

Logothetis egy nagylelkű adománnyal lepte meg Moss-t, átadott neki 1000 dollárt és egy hét éjszakás szállodai foglalást. Moss nem tudott semmit mondani, csak átölelte Logothetis-t. Többször is megköszönte és később úgy jellemezte a férfit, mint az égből jött angyal.

MÁSOK IS SEGÍTENI AKARTAK

A két férfi ekko rmég nem sejtette, hogy a véletlen találkozásuk egy fantasztikus történet kezdete lesz. Amikor az emberek értesültek Moss helyzetéről, mindenáron segíteni szerettek volna neki. Egy nő pedig GoFundMe-oldalt hozott létre neki és fiának.

Hirdetés

Moss megdöbbent az emberek figyelmén és kifejezte: “Fenomenális. Hihetetlen. Elindult a dolog. Azt kérdeztem: ‘Komolyan mondod?'”

SZÍVBŐL JÖVŐ KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Négy nap alatt több mint 30 000 dollárt sikerült összehozni az apuka és kisfia számára. Az online közösség segítségével az édesapa élete teljesen felfordult és így céljának érezte, hogy jobb életet biztosítson gyermekének.

Moss az adományokat egy videóban köszönte meg, és így nyilatkozott: “Mindenkit szeretek, most olyanok vagytok nekem, mintha a családom lennétek.”

AZ ONLINE REAKCIÓ

A kedvesség világszerte az összes embert megérintette. Az egyik felhasználó ezt írta: “Ő egy csodálatos apa! Amikor elkezdett sírni, nem tudtam megállni, könnyekig meghatódtam.”

Egy másik a következőt írta: “Gyönyörű! Én is hajléktalan voltam. Elvesztettem a reményt az emberiségben. De az idegenek kedvessége segített megváltoztatni az életemet.”

A történet azt bizonyítja, hogy a kedvesség olyan hatalmas erő, amely életeket menthet meg, egy-egy véletlenszerű cselekedettel.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin