Az egyéves gyermeket kezébe tartó rendőr fotója vírusként terjedt el az interneten


0
Hirdetés

Egy fayetteville-i rendőr megmentett egy 1 éves kisbabát, miután szülei magára hagyták az autóban. A kisbaba anyja és apja túladagolta a heroint, így elfeledkeztek a kisgyermekükről, aki egyedül maradt.

A világon elég gyakran történnek tragikus események, de amikor egy gyerek is érintett, az szívszorító. Ezt egy rendőr is megtapasztalta Észak-Karolinában, amikor egy segélyhívást kapott egy autós esthez. A rendőrség szerint, az autó egy bevásárlóközpont parkolóban volt. Az aztóban a gyermeken kívül még két felnőtt tartózkodott, akik eszméletlenek voltak.

AZ AUTÓBAN ÜLŐ GYERMEK

Mikor a rendőr közelebb ment a járműhöz, teljesen ledöbbentette, amit látott. Az autóban volt egy egyéves kisfiú is. Jeremy Glass őrmester a következő gondolatokat osztotta meg az emberekkel: “Ez olyasmi, amit rendszeresen látunk, és ez szomorú”.

A Fayetteville-i rendőrség egy szívszorító képet is megosztott a Facebook-on az esetről, amelyre több lájk és hozzászólás is érkezett. Az emberek megdicsérték a rendőrséget és minden jót kívántak a kisgyermeknek.

Hirdetés

A képen Michael Sheeley rendőr látható, aki próbálja megvigasztalni a kisgyermeket, amíg a nagyszülőkre vár. A rendőrség már intézkedett a gyermek szülei ellen. A 28 éves Joshua Write és a 26 éves Alicia Kowszik is fayetteville-i lakos volt.

Szerencsére a kisgyermeket még időben megtalálta a rendőr. A kisgyermek szüleit heroin birtoklása és kiskorú bántalmazás vádjával letartóztatták. A biztonsági felvételek szerint az autó egy nappal korábban este 22:50-kor érkezett meg a helyszínre, és másnap reggel egy járókelő vette észre.

Glass megmutatta, hogy a ártatlan gyerekek gyakran esnek áldozatul kábítószerrel való visszaélésnek. Ő korábban már foglalkozott hasonló esetekkel, és az elérhetőségeket egy Facebook bejegyzésben osztotta meg az emberekkel.

Hirdetés

ONLINE REAKCIÓK

A Facebook-on az egyik személy azt mondta: “A fiam jövő hónapban lesz 1 éves, szegény baba… hála az égnek az aggódó polgároknak… és gratulálok ennek a rendőrnek.”

Egy másik személy pedig így szólt hozzá: “Annyira szomorú, de még szomorúbb, hogy nem tudtak olyan szülők lenni, amilyet a gyerek megérdemelt volna”.

A Facebook-on megosztott bejegyzést a rendőrség tette közzé, azonban az embereket továbbra is foglalkoztatta az ügy.

HASONLÓ TÖRTÉNET

A világon sok olyan helyzet akad, ahol egy kisgyermek életveszélyes helyzetbe kerül a felnőttek miatt. Ismeretlen férfi tette kockára a kisgyermek életét, amikor azzal fenyegette az embereket, hogy leejti a gyermeket egy New Jersey-i épület második emeleti erkélyéről.

Szerencsére a kisgyermeket a rendőr időben elkapta, mivel épp a második emelet alatt tartózkodott. A kisgyermek nem szenvedett fizikai sérüléseket, azonban elővigyázatosságból kórházba szállították. Rövid időn belül haza is engedték.

A gyermeket Eduardo Matute rendőr mentette meg, a tettest pedig őrizetbe vették gyilkossági kísérlet, súlyos testi sértés és gyermek veszélyeztetése vádjával.

A történettel belátást nyerünk abba, hogy a kisgyermekeket soha ne hagyjuk egyedül.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin