Az unoka elviszi szegény nagyszüleit egy új otthonba, majd azt mondja nekik, hogy ez most már az övék


0
Hirdetés

Egy unoka kipipálta bakancslistájának első számú pontját, és szívmelengető ajándékkal lepte meg szeretett nagyszüleit. A házban szem nem maradt szem szárazon, amikor a család megünnepelte az örömteli eseményt.

Felbecsülhetetlen érzés, ha van egy családod, ahová hazatérhetsz. Az irántuk érzett szeretetünk az idő múlásával csak még mélyebbé válik. A családi kapcsolatok középpontjában nemcsak a szeretet és az odaadás, hanem az áldozatvállalás is szerepet játszik.

Egy fiatal hawaii nő ismerte ezeket az érzéseket, így amikor eljött az ideje, hogy kimutassa mennyire fontosak számára és mennyire nagyra értékeli szerettei támogatását, nem habozott, hogy kifejezze háláját.

 

Hirdetés

A LEGJOBB NAGYSZÜLŐKKEL MEGÁLDVA

A hawaii Kahealani Paradis-t szerető és gyengéd nagyszülőkkel áldotta meg a sors. Szorosan kötődött hozzájuk, mert ők segítettek őt felnevelni.

Soha nem volt unalmas pillanat az életében, és édes nagypapájának és nagymamájának köszönhetően Paradis felelősségteljes és kedves fiatal hölggyé cseperedett. Sok mindent gtanult a nagyszüleitől. Megtanították neki, hogyan kell összetartani egy családként és feltétel nélkül szeretni.

De az egyetlen dolog, ami különösen meghatotta Paradist, az az áldozatos természetük volt. Látta, ahogyan megpróbáltatásokkal és nehézségekkel teli életet éltek, anélkül, hogy ráncolták volna a homlokukat vagy panaszkodtak volna. Mindig mindenben a legjobbat látták, és soha senki iránt nem tápláltak keserű érzéseket.

 

Hirdetés

EGY KÜZDELMEKKEL TELI ÉLET

Paradis látta, ahogy életének két legfontosabb embere kitartott a nehézségek között. Életük nagy részét olyan alapvető dolgok nélkül élték le, mint a folyóvíz vagy az áram.

Soha nem panaszkodtak arra, amijük nincs, és hittek abban, hogy másoknak kell segíteniük. Fáradhatatlan áldozatvállalásuk nem maradt észrevétlen, és Paradis megfogadta, hogy úgy támogatja nagyszüleit, ahogy ők is támogatták őt.

 

A SZERETET JELE

A bakancslistájának első számú pontja az volt, hogy meghálálja a nagyszüleit mindazért, amit érte tettek. Beszélt a férjével, akinek tetszett az ötlet, és a pár közösen kitalálta, hogyan könnyíthetnék meg az idős házaspár dolgát.

A 29 éves Paradis kiváltotta férje nyugdíjalapját, és talált egy tökéletes, két hálószobás otthont a nagyszülei számára a Hawaii Big Islanden, közel ahhoz a helyhez, ahol az elmúlt 45 évben éltek. Az Inside Editionnek elmondta:

“Már nagyon régóta szerettem volna venni nekik egy házat. A régi házukban nőttem fel, ott nőtt fel az anyám, ott nőtt fel az összes gyerekük. De nem volt benne áram és víz”.

 

A NAGY MEGLEPETÉS

Eljött az idő, hogy megossza a nagy hírt nagyszüleivel. Mivel azt akarta, hogy meglepetés legyen, azt hazudta  nekik, hogy csak megnéznek egy elfogadható árú lakást, amit talált, és úgy gondolta róla, hogy kibérelhetik.

A nagyszülők körülnéztek, és azt mondták Paradisnak, hogy tetszik nekik a ház. De nem voltak felkészülve arra, ami következett. “Szóval, tudjátok, hogy mindig azt mondják: ‘ha adsz, visszakapsz’?” – kérdezte Paradis, és a nagyszülők megerősítően bólintottak. A lány folytatta:

“Szóval, azt hiszem, itt az ideje, hogy ti is visszakapjatok valamit azokért az évekért, mikor mindenkinek segítettetek. Itt az ideje, hogy visszakapjátok. Ez mától a ti házatok.”

A SZÍVSZORÍTÓ REAKCIÓ

Abban a pillanatban, hogy Paradis szavai elhangzottak, a nagymamája felkiáltott: “Ó, ne már! Ne hazudj nekem, Kahea!” A lány kisírta a szívét, és egy ugyancsak megdöbbent nagypapa vigasztalta.

Paradis megörökítette a felbecsülhetetlen reakciójukat egy videóban, amelyet 2017 márciusában osztott meg a Facebookon. Az idős pár megölelte és megköszönte szeretett unokájuknak a kedves gesztust. Paradis továbbá elmondta:

“Ez olyasmi, amiről már nagyon régóta álmodtam. Több mint áldott vagyok, hogy valami ilyesmit tehetek az életem két legfontosabb emberének”.

 

A Facebook-bejegyzése vírusként terjedt, és több mint 56.000 megtekintést, 1000 kedvelést és több mint 400 kommentet gyűjtött össze. Sok netező öntötte el szívből jövő jókívánságokkal Paradist és nagyszüleit, és rengetegetn értékelték a kedves gesztust.

Paradis később elárulta, hogy a nagyszülei berendezkedtek az új lakhelyükön, és imádják azt. Azt is megosztotta, hogy nagyapja kertet ültetett az új otthonában, és vendégül látta a barátait.

Az ilyen történetek azok, amelyek visszaadják az emberiségbe vetett hitet, és megmelengetik a szívünket olyan időkben, amikor nagyobb szükségünk van a pozitivitásra és a szeretetre, mint valaha. Kérjük, terjesszétek a jóságot, és osszátok meg ezt a hihetetlenül szívszorító történetet szeretteitekkel.

 

via: amomama.com 

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin