Az ukrán menyasszony az esküvői előkészületekkel van elfoglalva, amikor rakéta pusztítja el gyermekkori otthonát


0
Hirdetés

Egy ukrán menyasszony megdöbbentő dologra bukkant, mielőtt új fejezetet kezdett volna az életében. Miközben készült az esküvőjére, rájött, hogy egy orosz rakéta lerombolta gyermekkori otthonát.

A világon a legtöbb lány arra vágyik, hogy egy nap gyönyörű fehér ruhát viseljen. Sokszor elképzelik magukat, hogy az oltárhoz sétálnak, ahol a szerelmük várja. De előre senki nem gondolná, hogy a nagy napon valami szerencsétlen dolog történhet velük.

A történet egy lányról szól, aki szerette volna megünnepelni, hogy nemsoká férjhez megy, de a sors valami mással lepte meg. De eközben valami váratlan dologra bukkant, ami megváltoztatta az elképzeléseit.

MEGLEPETÉS A MENYASSZONYNAK

Mint minden lány, Daria Steniukova nagyon izgatott volt és várta, hogy összeházasodjon Vitaly Zavalniuk-kal. A 31 éves menyasszony jógaoktatóként dolgozott, és már várta, hogy összekösse az életét a 30 éves üzletkötővel.

Hirdetés

Az ukrán házaspár Vinnyicából származott. Ebben a városban 2022. július 14-én egy orosz rakéta pusztított. A rakéta a menyasszony házától 100 méterre csapott le. Miközben a menyasszony a nagy napra készült, hogy a gyermekkori otthona jelentős károkat szenvedett. Amikor belépett a házba mindig egy kiegyenlített padlót látott maga előtt, azonban most mindenhol csak törmelék volt.

A HELYZET KEZELÉSE

Steniukova és Zavalniuk leakarta mondani az esküvőt az végett, ami a városukba folyt. Azonban úgy döntöttek, hogy csupán egy nappal halasztják el az esküvőt.

A menyasszony úgy döntött, hogy megmutassa mi folyik az országban, így az esküvői fotózást a gyerekkori házában készítette el. A rakéta mindent tönkretett, az emlékeit is, amiket becsben tartott. A nő erre azt mondta: “Nem, nem, nem,  nem! Az egész világnak tudnia kell, hogy mi folyik itt.”

Hirdetés

A FELTŰNŐ FOTÓZÁS

Steniukova és Zavalniuk visszatértek a menyasszony gyermekkori házába Oleksandr Demianiv fotósukkal. A menyasszony virágot tartott a kezében, azonban nem mosolygott a kamerába. A háttérben repedezett falap és görbe keretek lógtak. A menyasszony így akarta megmutatni mennyire össze van törve az esküvője napján.

A menyasszony feltöltötte az Instagram-ra a képeket és az emberek bátor és megható üzenetet sugallt. Azt írta: “Meg akartuk mutatni, hogy a háború alatt is lehet élni.”

AZ ONLINE REAKCIÓ

Miután a menyasszony feltöltötte a képeket az internetre, az emberek ledöbbentek, hogy milyen bátor. A fényképek alatt az emberek megosztották a véleményüket. Facebook-on az egyik felhasználó így fogalmazott: “Az ukrán emberek bátorsága és zsenialitása minden nap ledönt a lábamról”.

Egy másik személy azt írta: “Ez a tragédia feletti győzelem tökéletes példája. Nagyon inspiráló. Isten áldja az ukránokat.”

Eközben egy nő azt írta: “Gyönyörű menyasszony vagy és nagyon sajnálom, hogy neked és a férjednek mindezen keresztül kellett menned. Sok szeretetet kívánok nektek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daria Steniukova (@daria_steniukova) által megosztott bejegyzés

A MENYASSZONY ÜZENETE

Az interneten sokan megdicsérték a menyasszonyt, amiért a romos gyerekkori házában készítette a képeket és tudatta a világgal, hogy soha nem szabad feladni. Facebook-on az egyik felhasználó azt írta: “Én ezt nem szomorú fotónak látom. Én úgy látom, mint egy menyasszonyt, aki azt mondja, hogy semmilyen bombázás nem fogja megállítani őt abban, hogy összeszedje a darabokat és újjáépítse az életét.”

 

A szülők úgy érzik nem tudnak semmit tenni, hogy gyermekeik megvédjék magukat, miközben háborús hangok közepette alszanak Ukrajnában.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin