Az ikreket nevelő házaspár megtudja, hogy van még 5 rokonuk, és váratlan döntést hoztak


0
Hirdetés

Hét testvérpár egy könyörtelen életet élt. Életük nem volt más csak szenvedés és nélkülözés, majd egyszer csak az életükben váratlan fordulat következik. 

Michael Hawthorn és Terri Hawthorn már volt négy gyönyörű biológiai gyermeke, akik 2018 már felnőttek voltak. A pár úgy gondolta, hogy van még hely az otthonukba és a szívükbe, ezért úgy döntöttek, hogy nevelőszülők lesznek. Kezdteben külföldi cserediákokat fogadtak be, később pedig nevelőszülőkké váltak.

A házaspár 2018 áprilisában két testvért fogadott örökbe, Korgan-t és Haizlee-t. Ekkor az ikreket, Laceyt és Laynát is nevelőszülőkhöz adták.

A család később találkozott a két lány 5 testvérével is. A 8 éves Nixson, a 9 éves Arria és Addiley, a 11 éves Kyndal és a 15 éves Dawson. Mindegyik gyerek több mint 1000 napot töltött nevelőszülőknél.

Hirdetés

HIVATALOSSÁ TETTÉK

2018-ban az örökbefogadási folyamat nem volt könnyű, azonban Alan Clark, Arkansas állam szenátora segítségével a házaspár hivatalosan is hét gyönyörű gyermek szüleivé váltak. Az édesapa következőképpen nyilatkozott: “Ők már a mieink voltak… Ez csak hivatalossá tette a dolgot”.

Az örökbefogadó anyuka nagyon hálás volt és örült, hogy hét gyermeknek lehet az édesanyja. A házaspár azt is elmondta, hogy imádják, ha mosolyogni vagy nevetni lássák a gyerekeket.

Az állami szenátor is megdicsérte a szülőket, hogy milyen nagyszerű szülők és örül, hogy megkapták a hét gyermek felügyeletét.

Hirdetés

A gyerekek is örültek a hatalmas változásnak, az egyikük azt is elmondta, hogy csodálatos érzés egy olyan térben lenni, ahol biztonságban érzik magukat. Egy másik gyerek pedig kifejezte, hogy sokat javult az életminőségük, mivel korábban csak szakadt ruhákban jártak.

A házaspár egyik biológiai gyermeke segített gondoskodni a gyerekekről, míg ő szüneteltette a színészi karrierjét. Micah Hawthorn, aki 20 éves és Kaliforniában él, elmondta ez nem volt könnyű döntés számára.

EGY MÁSIK GYERMEK

Peter Mutabazi észak-karolinai Charlotte-ból származott. Peter szintén olyan gyerekeket fogadott örökbe, akiknek nincsenek szülei. Tony-t is örökbe fogadta, miután az örökbefogadó szülei elhagyták.

A házaspár, akik elhagyták Tony-t, “sikertelen örökbefogadásra” hivatkoztak, miután aláírták a papírokat elvesztették a szülői jogaikat. A férfi ekkor fogadta be a kisfiút, majd nemsokkal később pedig magához is vette.

Az édesapa szerint Tony a legkedvesebb és legintelligensebb kisfiú a világon. Azonban ha nem fogadják örökbe azokat a gyerekeket, akik nevelőszülőknél élnek, a későbbiekben több kihíváson is át kell esniük.

Így a testvéreknek és Tonynak is megmentették az életét az új, szerető és gondoskodó szülők.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin