Az ikertestvérek először találkoznak majdnem 70 évvel azután, hogy születésükkor szétválasztották őket


0
Hirdetés

A testvéreket a születésük napján elválasztották, de később felfedezték egymás létezését, és végre találkozhattak.

George Skrzynecky és Lucian Paznanski életük első néhány évét úgy töltötték, hogy nem tudtak egymás létezéséről. Csak tizenéves korukban jöttek rá, hogy van egy ikertestvérük.

A két testvér Németországban született, anyukat Elizabeth-nek hávták. A második világháború alatt kényszermunkatáborba került. A testvérek akkor születtek meg, miután édesanyjuk visszanyerte a szabadságát a kényszermunkatáborból.

ELVÁLASZTÁS

Édesanyjuk megbetegedett, így nem tudott gondoskodni a gyermekeiről, és Lengyelországba le kellett mondania róluk. Mindkét fiút külön-külön fogadták örökbe, így különböző családba kerültek. A biológiai édesanyjuknak megtiltották, hogy valaha is megkeresse a fiait.

Hirdetés

A fiúk Lengyelországba nőttek fel, és egyikük sem sejtette, hogy örökbe fogadták őket. Miután Paznanski nagykorú lett, belépett a hadseregbe és itt megtudta, hogy akik felnevelték nem a biológiai szülei.

A ifjú férfi meg volt döbbenve, de örült, hogy megtudta végre az igazságot, eközben testvére nehezebb időszakon ment keresztül. Tizenhét éves korában olyan iratokat talált, amelyek megerősítették az örökbefogadását és az ikertestvére létezését.

A fiatal férfi dühös lett miután megtudta, hogy örökbefogadó szülei nem mondták el neki az igazságot. Később pedig a Vöröskereszt segítségét kérte, hogy megtalálják a bátyját.

Hirdetés

VÁLTOZÁS

Ezek után nem tudta feldolgozni a helyzetet és inkább elköltözött Kaliforniába, hogy új életet kezdjen. A további éveit a családja keresésével töltötte.

Amikor azt hitték soha nem találják meg igazi családjukat, váratlan fordulat történt. 2014-ben Poznanski megtudta, hogy édesanyja hol tartózkodik. Később avval is szembesült, hogy édesanyjának megtiltották, hogy kapcsolatba lépjen a gyermekeivel.

Az ikertestvéréről is tudomást szerzett, aki 69 éves volt és a Vöröskereszt Családi kapcsolatok helyreállítása programjához fordult, hogy megtalálja ikertestvérét.

A TESTVÉR MEGTALÁLÁSA

Mindent megtett, hogy megtalálja a nevét, és hogy hol él. A program ebben segített és még a találkozást is megszervezték az ikertestvéreknek. Skzynecky következőképpen nyilatkozott:

“Soha nem tudtam, hogy mikor jön el ez a nap. Arra gondoltam, hogy egy nap megtalálom a testvéremet. Alig vártam, hogy megölelhessem és adhassak neki egy nagy puszit.”

2015-ben találkoztak először a testvérek egy lengyel repülőtéren. Skrzynecky meghatódott, mikor látta, hogy testvére egy csokorral várja őt a terülőtéren. A testvéri szeretet a felszínre tört.

Az ikertestvérek számára egymás társasága volt a legfontosabb a világon.

via

 

 

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin