Az idős nő az autójában élt a háza előtt, de egyszer odajött egy férfi, és minden megváltozott


0
Hirdetés

Egy 71 éves nő a férje halála után nehéz időszakon ment keresztül. Az összes reményt elvesztette, miután a saját autójában kellett élnie. Ezután egy férfi felfigyelt rá, és olyant tett, amit kevesen tennének meg.

A világon a legfontosabb dolog, hogy segítsünk olyan embereken, akiknek szükségük van rá. Azonban az idősek nem kapnak annyi figyelmet.

2017-ben egy fiatal férfi megdöbbentő dolgot látott, amikor új környékre költözött. Justin Hernandez ledöbbent, amikor megtudta, hogy senki nem megy segíteni az idős hölgynek, aki szörnyű helyzetbe került. A férfi úgy döntött, hogy segít az idős hölgynek, de közben rádöbbent olyanra, amire nem számított.

A NŐ AZ AUTÓJÁBAN ÉLT

Theresa, az idős nő Phoenix-ben boldog életet élt a férjével. Miután férje elhunyt, nehezen tudta fenntartani a házat egyedül. A ház szinte már lakhatatlan volt a nő és kutyái számára. Ekkor döntött úgy, hogy a háza előtt parkoló autójában fog élni.

Hirdetés

A HELYZET SZÍVSZORÍTÓ VOLT

Az idős hölgy valószínűleg a hátralevő életét otthon nélkül töltötte volna, ha a férfi nem segít neki. Hernandez nem tudta elfogadni, hogy egy Theresa a legnagyobb hőségben az autójában szenved. Az férfi így nyilatkozott: “Megszakadt a szívem. Egy 71 éves nő, aki itt ül kint a 110 fokos időben, az nincs rendben”.

Később a férfi odament az idős hölgyhöz, aki elmesélte neki, hogy miért került ilyen helyzetbe. Amikor Theresa beengedte a férfit a házába, ő teljesen ledöbbent és tudta, hogy több segítség kell, hogy rendbe hozzák a lakást.

A HÁZA EGY SZEMÉTDOMB VOLT

Hernandez elmesélte, hogy a ház tele volt szeméttel és penésszel. A férfi családtagokat, barátokat és idegeneket kért meg, hogy segítsenek az idős hölgynek, majd Hernandez azt mondta: “Nem hiszem, hogy azonnal meglesz, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz”.

Hirdetés

Azonban örült annak, hogy mindenki segíteni szeretett volna, hogy az idős hölgy visszaköltözhessen az otthonába”.

A NŐ HÁLÁS VOLT A SEGÍTSÉGÉRT

Theresa meghatódott, amikor látta, hogy az ismeretlen emberek segíteni akarnak neki, és nem várnak semmit cserébe. Ekkor az idős nő azt érezte még van remény, majd kifejezte: “Nem is tudom, mihez kezdenék az ilyen emberek nélkül. Mit tenne a világ a hozzájuk hasonló emberek nélkül. Nagyon kevesen vannak.”

Az idős nő nagyon hálás volt az embereknek, hogy segítettek a saját házát rendbe hozni.

SOK EMBER ÚGY ÉLI AZ ÉLETÉT, HOGY NEM SEGÍT MÁSOKON

A fiatalember kedves cselekedete örökre megváltoztatta Theresa életét. Olyant tett, amit a világon kevesen tennének meg. Nem magára gondolt, hanem egy idegent helyezett maga elé. A férfi később azt is elmondta, hogy mi sarkalta arra, hogy segítsen az idős nőnek. “Arra gondoltam, ha ez a nagyim vagy az anyukám lenne, nem akarnám, hogy így éljen, ezért tennem kellett valamit, hogy segítsek neki visszakerülni az otthonába.”

AZ EMBEREK MEGDICSÉRTÉK A KEDVES EMBERT

Az emberek megdicsérték a férfit és köszönetet mondtak neki. Az egyik személy ezt írta: “Isten áldja meg mindazokat, akik segítenek. Remélhetőleg Phoenix városa is a sarkára áll, és gondoskodik egy lakosról”.

Valaki más hozzátette: “Olyan kedvesek vagytok. Látszik, hogy mennyi szeretetet és tiszteletet érzitek a körülöttetek élő idős emberek iránt. Isten áldjon meg titeket azért, amit tesztek. Bárcsak a világon több olyan ember lenne, mint te”.

Hernandez megérdemelte a sok dicséretet a jószívű cselekedetéért. Egyszerűen csak segíteni akart egy olyan embernek akinek szüksége volt rá.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin