Az idős hölgy elveszíti a látását, de ekkor a férje valami egészen fura dolgot kezdt el csinálni


0
Hirdetés

A férj úgy döntött segít feleségének a napi rutinjában, miután látása romlani kezdett. Új készségeket is elsajátított.

A házaspárok mindig a legjobbat akarják a másiknak, ebben a történetben a férj is így tett. A férj nagyon szerette az 56 éves feleségét, és mindenáron szeretett volna neki segíteni, amikor az idős hölgy elkezdte elveszíteni a látását.

Des Manahan 83 évesen döntött úgy, hogy megtanul egy új készséget. A feleség egy rendezvényen vett részt, amikor eg szakember sminkelte ki hozzá. A férjnek feltűnt, hogy a felesége kedvét ez feldobja.

A SMINK LECKÉK

A 82 éves felesége Mona Manahan, a látásának romlása miatt nem tudott sminkelni. A férj ettől függetlenül gyönyörűnek találta őt, azonban arra törekedett, hogy felesége minél jobban érezze magát.

Hirdetés

Az első smink lecke akkor kezdődött amikor egy szépségápolási bemutatóra mentek Írországba. Ekkor Des elkezdte piszkálni a sminkmestert és ő átadta az idős férfinak a sminkecsetet.

EGY SZÜLETETT TEHETSÉG

O’Driscoll elmondta, hogy az idős férfi egy született tehetség volt. Des nyolc hónapig járt órákra, és hamar kialakította egyedi stílusát.

A házaspár egy híres sminkes figyelmét is felkeltette, amikor szerepeltek egy talkshow-ba. O’Driscoll következőképpen nyilatkozott: “Azt hiszem, jobban szereti, ha most egy lépést hátrébb lépek, és hagyom, hogy azt csináljon, amit akar.”

Hirdetés

A KEVESEBB NÉHA TÖBB

Des sminkelésének legfőbb elve a a kevesebb néha több. A feleségét smink nélkül is tökéletesnek tartotta, csak néhány terméket használt, ami kiemeli természetes szépségét. Arra is odafigyelt, hogy csak olyan termékeket használjon, ami nem irritálja Mona-t. Minden sminkelési lépést átgondolt, hogy megfelelő legyen a felesége bőrtónusának és személyes stílusának.

A HÁZASPÁR HÍRNEVE

A világon az emberek szívét meghatotta Des és Mona szerelmi története. A házaspár egy híres sminkes figyelmét is felkeltette. A pár szinte hírességnek érezte magát, amikor Kim Kardashian sminkmestere, Mario Dedivanovic meghívta őket a mesterkurzusára. A sminkmester elmondta:

“Annyira tele volt a szívem, amikor láttam őket ott előttem. A #TheMasterClass London és az év csúcspontja.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) által megosztott bejegyzés

IGAZ SZERELEM VAN KÖZTÜK

Des boldog volt, hogy olyan képességeket sajátított el, amivel segíteni tudott feleségének. Mona pedig élvezte, hogy férje társaságában lehet. Akárhányszor alkalma volt rá, a férj mindig felesége dicséreteit hangoztatta, még azt is elmondta, hogy 83 és 82 évesen is szeretik egymást, és szerinte csak ez számít.

EGY MÁSIK FÉRJ GONDOSKODOTT A FELESÉGÉRŐL

Amikor a házaspároknál az egyik megbetegszik, akkor a másiknak feljebb kell lépnie és többet kell tennie. Emily Hime is megosztotta a nagyszülei gyönyörű szerelmi történetét. A nagymama betegség miatt nem tudta elvégezni a mindennapi házimunkát. Ezért a nagypapa segített mosni, főzni és takarítani. A feleségének mindennap elmondta mennyire gyönyörű és mindig fogni fogja a kezét.

A két történetben az igazi szeretett tettekkel bizonyították be. A két idős férfi mindent megtett, hogy segítsenek a feleségükön, még ha új készségeket is kellett megtanulniuk hozzá.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin