Az esküvő közben a menyasszony lánya megszakítja a beszédet, és valami egészen fura dolgot tesz


0
Hirdetés

A szerelmespár az oltárnál egymás szemében néz, amikor a menyasszony lánya hirtelen egy borítékot ad a vőlegénynek. A teremben mindenki próbálta nem a legrosszabbat feltételezni.

A világon már minden ember látott olyan filmet, amikor egy esküvő megszakad. Most egy 12 éves koszorúslány tette, Aryanna, amikor felállt, hogy megzavarja az esküvő menetét.

A nagy nap tökéletes volt, a menyasszony is gyönyörűen nézett ki a fehér ruhában, míg a koszorúslányok kékben álltak mögötte. A koszorúslány ekkor vonult az oltárhoz.

 

Hirdetés

A BORÍTÉK KINYITÁSA

Amikor a kislány átadta a levelet, kezében egy mikrofonnal, mert arra készült, hogy beszédet mondjon. Az édesanyja oldalról átölelte, majd a kislány a következőt kérdezte: “2555 napot vártam erre a pillanatra. Frank, leszel az apukám?”

Ekkor kiderült, hogy ismét a szerelem nevében szakadt félbe az esküvő, majd hosszú csendes várakozás folytatódott, amíg vártak a vőlegény válaszára.

A VÁLASZ

A menyasszony és a kislány mellett még Frank is elérzékenyült, amikor meglátta mi van a borítékba. Miután látta, hogy örökbefogadási papírok vannak benne, válaszolt: “Nagyon szépen köszönöm. Szívesen megteszem.”

Aryanna a válasz hallatán elsírta és megölelte leendő apját. Később az ünnepségen is együtt táncoltak.

Hirdetés

SZOROS KAPCSOLAT

Amikor a hivatalos dolgokat intézték, arra vártak, hogy az örökbefogadást jogilag is véglegesítsék. Azonban Aryanna és Frank-nek nem volt feltétlen szüksége erre a papírra, mivel ez nélkül is megvolt közöttük az apa és lánya kapcsolat.

KÜLÖNLEGES JAVASLAT

Akad egy bölcsesség is, amikor feleségül veszünk valakit, akkor a családjába megyünk férjhez. Ezt Aryanna és most már a törvényes apukája is tisztában volt ezzel. Brandon is tisztában volt ezzel a ténnyel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anastasia Lindenman (@anastasialindenman) által megosztott bejegyzés

Tehát amikor házasságot kötött a menyasszonnyal a kislánnyal is tudatta, hogy mindig ott lesz mellette.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anastasia Lindenman (@anastasialindenman) által megosztott bejegyzés

A férfi megkérdezte el e fogadja őt apjának, amire a lány igent mondott, mindketten sírni kezdtek és megölelték egymást.

Soha nem felejthetjük el, hogy nem a vér határozza meg a családot. Hanem azok, akik igyekeznek mindent megtenni a másik iránt és egymás mellett maradni jóban, rosszban.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin