Az elhagyott fiú 24 nevelőszülőnél volt, mielőtt 33 évesen megtalálta örök családját


0
Hirdetés

Ha a gyermekek nem kapják meg a szeretetet és gondoskodást, az évekig tartó problémákat okozhat az életükben. Egy férfi három évtizeden át kereste az örök otthont, és majdnem feladta.

A floridai férfi, hozzászokott az elhanyagoláshoz, mivel sok családi otthonban is volt. Mindenhol folyamatosan bántalmazták, és nem gondoskodtak róla.

Állami gondozásban volt 18 éves koráig, és ez idő alatt 24 nevelőotthonban élt. Kiefer-Perrault a múltbéli sérelmei folyamatosan gyötörték így reményei is halványultak, hogy egyszer családot fog alapítani.

AZ ÉLETET MEGVÁLTOZTATÓ BESZÉLGETÉS

Amikor a kaliforniai Fairfield-ben megismerte Michelle-t és Steve-t nem gondolta, hogy ragaszkodást és szeretet fog érezni, mert addig csak fájdalmat és csalódást ismert. Michelle és Steve mindent megtett, hogy segítsen a férfinak.

Hirdetés

A lány megkérte a férfit mesélje el az élete történetét, amire a nő szóhoz sem jutott és elmondta: “A következő két napban csak sírtam”.

KÖZÉJÜK TARTOZOTT

A nő nem gondolta, hogy négy kisgyermek után, egy tinédzsert is örökbe fogad majd férjével.

Egyre többet találkoztak és Michelle elmondta: “Egyszerűen tudtuk, hogy hozzánk tartozik”.

Megkérték, hogy éljen velük a fiatal fiú nem is gondolkozott, rögtön igent mondott.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Kiefer (@michkiefer) által megosztott bejegyzés

A VÁRVA VÁRT SZAVAK

A fiatal férfi 2017-ben hallotta először azokat a szavakat, amire egész életében várt.

Steve és Michelle izgatottan kérdezte meg a fiút, hogy költözését hivatalossá-e tehetik azzal, hogy örökbe-e fogadják őt.  A család egy évvel később egy bejegyzésben tudatta a nyilvánossággal az örömhírt, hogy Kiefer-Perrault hivatalosan is a fiuk.

MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETÉT

A 33 éves férfi felvette a vezetéknevüket. Steve és Michelle példájának köszönhetően Kiefer-Perrault élete megváltozott, és később családot is alapított. A férfi kifejezte:

“30 évembe telt, mire felfedeztem valamit, ami olyan könnyen elérhetőnek tűnik. Szeretem magam, és ezért képes vagyok szeretni másokat.”

Kiefer-Perrault élete örökre megváltozott, és hálás volt, hogy sok év várakozás után megtalálta azt a családot, ahol szeretik.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin