Az eladó látta, amint egy nő egy férfival vásárolni kezd a helyi boltban, ám ekkor a nő titkos jeleket kezdett el mutogatni a kezével


0
Hirdetés

A rendőrség, hogy egy bajban jutott nőt azonosítani tudjon, a lakosság segítségét kérte. A nő egy üzenetet adott át a bolt pénztárosának.

Egy dél-karolinai szupermarket alkalmazottja megmentett egy nőt, miután a neki adott üzenetet továbbította a rendőröknek, akik aztán megtalálták és megmentették a bajba jutott nőt.

Az eset október 14-én, csütörtökön történt a dél-karolinai Cloverben található Food Lion szupermarketben.  A nő egy férfival ment be a üzletbe, aki végig mellette maradt, amíg a nő vásárolt és kifizette.

SEGÍTSÉGKÉRÉS

Mielőtt a nő elhagyta volna az üzletet egy üzenetet adott a pénztárosnak. Az üzenetbe, a nő segítséget kért, hogy mentsék meg a férfitól, akitől félt, hogy bántani fogja. Az alkalmazott rögtön értesítette a kollégáit, majd a rendőrséget is.

Hirdetés

A rendőrség a lakosság segítségét kérte, hogy a nőt azonosítani tudják. Az interneten megosztották az üzlet biztonsági kamerájának felvételét, amelyen a nő szerepelt.

Az esetről később beszámoltak és leírták, hogy a bántalmazó egy fekete pólós spanyol arcú férfi. A bajba jutott nő és a férfi egy fekete teherautóval hagyta el az üzletet. A Facebook-ra tett bejegyzésben az is le volt írva, hogy a Rock Hill felé tartanak a 274-es országúton.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

A közösségi médiában mindenki segítőkész volt, rengeteg ember felajánlotta a segítségét, és többen megosztották a posztot, hogy minél hamarabb előkerüljön a nő.

Hirdetés

Voltak olyan emberek is, akik szerint veszélyes volt nyilvánosságra hozni, mivel így nagyobb bajba kerülhet a nő. Az egyikük azt írta: “Ez az egyik oka annak, hogy sok nő túlságosan fél segítséget kérni.”

MEGTALÁLTÁK A BAJBA JUTOTT NŐT

A kitartásnak köszönhetően megerősítették, hogy a nőt megtalálták és biztonságban kimentették.

Megköszönték a lakosságnak, hogy segítettek a rendőrségnek azonosítani a nőt. Bár az ügyet azóta lezárták, a Safe Space ügyvezető igazgatója felhívja a nyilvánosság figyelmét a családon belüli erőszak veszélyeire.

A történet tanulsága, hogy a bántalmazó nők soha ne féljenek segítséget kérni, ha bajba kerülnek.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin